Elämän etsintä jatkuu

Niin, se oma elämä piti löytää tänä vuonna. Olen jo pikkuisen aloittanut.

IMG_5190

Samalle viikolle sattui parikin tapahtumaa. Ensin kävin nuuhkimassa oman alan uutisia Adoben järjestämillä Creative Days’llä. Kävin vuosittain samassa tapahtumassa Tanskassa, kun tein markkinointiviestintää työkseni. Tapahtumassa tuntee aina itsensä niin tampioksi… Alan gurut tekee kikkoja ohjelmilla ja omat taidot ei taatusti niihin riitä. Ihan kiva oli kuitenkin verestää työajatuksia.

internations1

Toinen tapahtuma, mihin osallistuin, oli Internationsin tutustumistilaisuus. Internations on verkosto lähinnä expateille ja se toimii isoissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Meitä oli uusille jäsenille suunnatussa cocktail-tilaisuudessa kolmisen kymmentä paikalla. Ihmisiä oli ympäri maailmaa ja yhteisenä kielenä toimi englanti. Voitin ice breakerinä toimineen kilpailun, jossa piti pongata tiettyjä kansalaisuuksia. Nyt on pakko mennä uudestään johonkin Internations-tapahtumaan, että saa sen drinkki-chipin käytetyksi.

Nyt on myös työkkärin yhteyshenkilö tavattu ja hän puolsi pyynnöstäni osallistumisen työelämän saksa -kurssille. Ihan hyvä – en olisi halunnut itse sitä 3000 euron kurssimaksua maksaa… Syyskuusta lähtien olen 3 kk täyspäiväisesti kielikurssilla taas. Tein tasotestin ja siinä olin pudonnut C2-tasolta B2:lle, joten ihan hyvä käydä taas ne kielioppi-asiat läpi.

Mutta jos sitä nyt vielä ottaisi rennosti nämä pari kesäkuukautta. Kyllä se elämä varmaan jaksaa odottaa.

Yksi ajatus artikkelista “Elämän etsintä jatkuu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s