Vrsar’ssa

Minähän olen rantalomaa kinunut Mieheltä koko kevään. Kuukausien naputuksen jälkeen Mies vihdoin viimein myöntyi ja niin auton nokka kääntyi kohti Kroatiaa.

IMG_5246

On se kätevää tämä keski-eurooppalaisuus. Vajaa 7 tuntia ja niin vain on ajettu 4 maan läpi Välimeren rannalle. Valinta Istriaan osui juuri tuon matkan lyhyyden takia. Se kyllä näkyi – eihän siellä tuntunut muita kuin saksalaisia turisteja olevankaan…

IMG_5265

Meidän perheellä on selvä jako loman kriteerien suhteen. Miehelle pitää olla (pyörä) aktiviteetteja, Tyttärelle uima-allas tai ranta ja minulle riittää aurinko ja hotellimukavuudet. Kaikki nämä täyttyivät. Vrsar ei kaupunkina mikään elämys ollut, mutta eipä me juuri hotellilta liikuttukaan.

IMG_5289

Mutta oli se mukavaa. Loma.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Vrsar’ssa

  1. Kohta on loma vuorossa täälläkin! Häiden jälkeinen eka viikko vietetään jo tutuksi tulleessa rantalomakohteessa eli mökillä, mutta sen jälkeen kipaistaan Kööpenhaminaan viideksi päiväksi. Kyselinkin jo tuolla oman blogin puolella sun kommentin jälkeen, mutta huomion varmistamiseksi tulin nyt tännekin huutelemaan: oisko sulla antaa jotain kuumia sisäpiirin vinkkejä kaupunkiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s