Tanssin iloa

Voi söpöys!

IMG_5192

Tytär on kulkenut talvesta lähtien tanssikurssilla. Tuollaiset viisi- ja kuusi-vuotiaat tanssahtelevat vaaleanpunaisissa puvuissaan luovaa tanssia, mistään baletista ei ole kyse.

IMG_5195

Nyt oli tanssikoululla kesäjuhlat, jossa kaikki ryhmät esiintyivät. Aivan ihania esityksiä pikkuisilta söpöläisiltä! Mahtavaa hiphoppia vähän isommilta! Kropan hallintaa aikuisilta tanssijoilta!

IMG_5207

Meillä oli amerikkalainen vieras mukana. Hän siinä sitten ihmetteli, että buffetin yhteydessä toimivasta juomakiskasta sai ostettua olutta. No tietysti! Ei saksalainen selviä lastenjuhlista ilman olutta.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Tanssin iloa

  1. Mukavaa, että siellä on tarjolla ”traumattomia” harrastuksia. 🙂 Kuulostaa ainakin siltä, että tuossa tanssipaikassa osataan panostaa tärkeimpään, iloon ja luovuuteen.

    Kiitos blogista, täällä on mukava yleisfiilis. Semmonen raikas. 🙂 Olen vakkarilukija, joka ei arvonnan aikaan saanut aikaiseksi ilmoittautua. Löysin Madjaarien kautta tänne ehkä puoli vuotta sitten (todella karkea arvio).

  2. Ihania nuo pikkutytöt. Tanssi on hauska ja hyödyllinen harrastus. Minunkin tyttäreni alkoivat tanssimisen ja esiintymisen jo pikkutyttöinä eräässä Rosenkavalier-nimisen karnevaaliyhdistyksen lastenbaletissa, eivätkä olleet teineinäkään koskaan liian väsyneitä lähtemään harjoituksiin koulustressistä huolimatta.
    Tietenkään tuossa buffetissa ei tarvinnut olla Liquor licenseä amerikkalaisten ihmeeksi.
    Googletin hiukan USA:n alkoholilainsäädäntöä ja hämmästelin sitä yhtä suuresti siitä kuin amerikkalaiset saksalaisista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s