Puudutuksen opetus

Minähän siis inhoan lääkärille menemistä ja hammaslääkäri on tietysti oikein inha paikka. Mutta kun viikon verran podin hammassärkyä, kai se oli otettava lusikka kauniiseen käteen. Sain seuraavaksi päiväksi ajan.

Hammaslääkäri testasi ensin kylmällä, missä hampaassa vika voisi olla. En tuntenut sitten yhtään mitään. Lopulta röntgen-kuvasta selvisi, että reikähän siellä on. Viimeisen ylähampaan takana eli erityisen vaikeassa paikassa. Kyllä se sitä porasikin. Puudutukset toimivat onneksi hyvin, enkä tuntenut mitään.

Pahin paikka tuli itseasiassa operaation jälkeen. ”Siihen voitaisiin laittaa kyllä kruunu”, lääkäri sanoi, ”Paikka on sen verran iso, ettei se kovin stabiili ole.” Kruunu – eikös se ole vanhojen ihmisten asioita?? Poski jumissa lähdin masentuneena lääkäriltä. Keski-ikä ei tule yksin, vaan kruunujen kera.

Opin kuitenkin puudutuksesta pari asiaa, joten ei se päivä hukkaan mennyt.

jätski

Ensinnäkin, oletteko koskaan syöneet jäätelöä puudutuksen alaisena? Juu, totesin ettei onnistu. En tuntenut yhtään, valuiko toisesta suupielestä jäätelöt leukaa pitkin vai ei. Toisekseen Tyttären uimarenkaan puhallus ei myöskään onnistunut, kun suupieli falskasi.

Puudutuksen ohi mentyä laskin molempien suupielien toimimisen ole-kiitollinen-näistä-asioista -listaan.

 

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Puudutuksen opetus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s