Ikkuna-ihmisiä

”No tämähän on ihan perseestä!”. Suora käännös ikkunakorjaajan suusta – Arsch – kun kävi katsomassa meidän vuotavaa ikkunaa.

IMG_4608

Meillä on siis pitkä historia ikkunoiden kanssa (edellinen postaus täällä). Nurkkaikkunat vuotavat, niitä käyvät Fenster Meisterit katsomassa ja sen seurauksen ne vuotavat edelleen. Nyt oli kolmas kerta, kun oli treffit puoli kahdeksalta aamulla. Mutta tälläpä kertaa yllätyin.

Kaksi edellistä kertaa ikkunamaisteri oli vanha baijerilainen herrasmies, joka fundeerasi pitkään ja jonka puheesta ei saanut erkkikään selvää. Tällä kertaa paikalle saapui nuoren polven korjaaja, joka heti hoksasi, että ei tuosta ikkunasta enää kalua tule. Oli kuulemma ollut töissä, kun maalasivat ikkunanpuitteita ulkoa päin edellisenä kesänä ja  todennut siinä vaiheessa, että ikkunaremppaa on tulossa tälle taloyhtiölle.

Edellinen korjaaja hyöri ikkunan ympärillä puolisen toista tuntia, tämä uusi kaveri selvisi puolella tunnilla. Pitää soittaa seuraavan sateen jälkeen, jos ikkuna vielä vuotaa. Sitten ikkuna tylysti vaihtoon.

Ammattimiehiä. Mutta ei tosin imuroinut jälkiään niin kuin se edellinen korjaaja. Hmpf. Rouva Kotirouvan pitänee nostaa pyllynsä penkistä ja hakea se imuri.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s