Arabic

Saksan matkailukohteissa on ilmeisesti joskus tehty oikein asiakastutkimusta. Sen totesin, kun kävin Zugspitzellä heiluttelemassa varpaita. Törmäsin nimittäin vessassa tällaiseen kylttiin:

IMG_5087

Arabialaisia vessoja ei ole kyllä aikaisemmin tullut vastaan. Joten tietysti piti käydä kurkkaamassa, että miltä se näyttää.

IMG_5088

Siellä oli siis paperin sijasta käsisuihku. Näinkö siellä Lähi-Idässä siis mennään? Kokemuksia?

Lisäksi rakennuksesta löytyi rukoushuone.

IMG_5089

Mun mielestä ihan positiivista, että tällaiset tarpeet on otettu huomioon. Täytyy kyllä todeta, että melko monta Burka-naista sieltä kyllä pongasinkin. Toteen menivät ilmeisesti nuokin investoinnit.

2 ajatusta artikkelista “Arabic

  1. Mäkin oikeen mietin ekan kuvan kohdalla, et mitä sieltä oven takaa löytyi; pönttö vaiko pelkkä reikä lattiassa. Näköjään siis pönttö.. Ei kai ne siihen kiipeä jaloilleen kyykkimään? Kaipa ne sitten ihan istuu, osa ainakin. 🙂 Tosin oliko se jossain Suomen iltapäivälehdessä, kun oli juttua, että kyseisen paikan (Suomessa) julkiseen vessaan piti laittaa kielto, ettei pöntöllä saa ”seistä” asioidessaan, koska se hajottaa pöntöt nopeasti! Eli kyllä ne jotkut kiipeävät ihan pöntön päällekin seisomaan kyykkyasentoon ja.. niin.. asioimaan…

    • Niissa reika lattiassa-vessoissa ainakin on yleensa vesihana ja pieni kippo, eika paperia. Turkissa semmoisissakin paikoissa joissa on lansimainen pontto, on pontossa build-in hana joka vahan bideen tapaan ruittaa vetta kriittiseen kohtaan.
      Kuulemma Intiassakin kaytetaan vetta eika paperia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s