Nykyaikaista yhdessäoloa

Ollaanko me ainut perhe, jossa on käynyt näin?

IMG_5027

Tytär surffaa tabletilla YouTubesta Barbeja, Mies lukee iPhonella sähköposteja ja minä teen läppärillä blogia. Havahduin vaan siihen, että kaikki olivat sopuisasti yhdessä samassa huoneessa, mutta hyvin hiljaista oli. Kukin teki omia juttujaan eri medioilla, telkkarikaan ei ollut päällä.

Tätäkö se on, nykyaika?

3 ajatusta artikkelista “Nykyaikaista yhdessäoloa

  1. Kuinka vanha se teidän tyttärenne oikein olikaan? Minä yhä vain ihmettelen, kuinka nuorena nämä nykyajan lapset oikein käyttävät näitä kaikkia vempaimia! Johtuneeko meistä ikivanhoista=asennevammaisista vanhemmista vai mistä, mutta meidän lapset juuri ennen kouluun lähtöä eli siinä 7 vanhana alkoivat opettelemaan käyttämään tietokonetta!?! He ovat nyt 11 v ja 15 v ja hyvin ovat oppineet! Paremmin kuin vanhempansa…Minulla on aina ollut periaatteena, että muutakin täytyy elämään kuulua ja että tämä on vain pieni osa päivän kulusta. Lasten täytyy leikkiä muilla leluilla ja olla ulkona ja riehua vapaasti. T. Merja

  2. Meilläkin on joskus vastaava tilanne. Tytöillä on molemmilla oma Leappad, välillä pelaavat myös iPadilla, miehen kanssa molemmat ollaan iPhonella. Nykyaikaa, sitä kai se on. Pääasia kai on ettei tilanne ole näin koko aikaa. kohtuudella kaikkea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s