Sipsip

Meidän perheen traditioihin kuuluu, että reissussa Mies tippuu jossain vaiheessa. Se tapahtuu joka ikinen kerta – allergioiden takiapa tietysti. Mies niiskuttaa tasaisesti ympäri vuoden ja kun lomalla ollaan auringossa ulkoilmassa tavallista enemmän, sippaaminen tulee yhtä varmasti kuin croissant hotelli-aamiaisella. Minä sitten saan päteä kokopäivätoimisena lastenhoitajana ja muonitusvastaavana.

Mutta nyt se näyttää tapahtuvan myös minulle. Vieraillessamme Tyttären kanssa Stuttgartin eläintarhassa (josta Mies oli kaukonäköisesti kieltäytynyt, kun kyseessä oli samalla kasvitieteellinen puutarha) alkoi minulle tulla huono olo. Energia-taso oli nolla ja tuskin jaksoin kiertää reitin loppuun asti. Niiskututti, kolotti ja kuumotti. Äkkiä hotelliin. Tytär Miehen hoitoon.

Hotellihuone valitaan tietysti matkalelun mukaisesti.

Hotellihuone valitaan tietysti matkalelun mukaisesti.

Seuraava yö ja päivä meni ihan pöllyssä. Kuorsasin tukkoisena armottomasti ja Mies tietysti valvoi. Seuraavana päivänä olimme suunnitelleet vielä menevämme johonkin lapsikohteeseen, mutta ei auttanut kuin kääntää auton nokka suoraan kotia kohti.

Niin. Pääsipäs Mies ilkkumaan, että tapahtuupa sitä sippausta muillekin. Höh.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s