Kevätriehaa

Kaupungin Frühlingsfest eli kevätmarkkinat ovat nyt onnellisesti ohitse. Mini-Oktoberfestit kestivät parisen viikkoa ja kyllähän siellä markkina-alueella tuli jonkun kerran käytyä.

IMG_4722

Münchenin Frühlingsfest on siis tivoli-alue, jossa on myös oluthalleja. Alueelle mennään aika usein perinnepuvut päällä. Päivällä juhlivat perheet, illalla valuu paikalle vanhemmat juomaan olutta.

IMG_4804

Tyttären kanssa kävimme joka ikisen karusellin läpi. On syöty hattaraa ja markkinapipareita. Maailmanpyörään on pitänyt mennä joka kerta, vaikka minun vatsaani se kyllä kouristaa.

IMG_4763

Kerran kävin oluthallissakin muiden Suomimammojen kanssa. Syötiin parsaa ja juotiin muutama olutmassi. Ihmeteltiin, että onpas ne parikymppiset pojat nuoren näköisiä. Jorattiin rock-klassikoita humppaversioina dirndl-puvut päällä ja tukka leteillä.

IMG_4758

Kun miljoonakaupungissa asutaan, täällä onneksi järkätään jos jonkinlaista tapahtumaa. Frühlingsfestien jälkeen odotamme kovasti ensi viikolla alkavia keskiaikaisia markkinoita, jotka pidetään tuossa 50 metrin päässä meidän talosta. Saas nähdä kuinka sitä pelästyy iltaisin haarniskoita ja viikinkejä kotiin tullessa.

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Kevätriehaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s