Järjestyksen säätö

Miten tehdä oikeaoppinen huonekalujen siirto paikasta A paikkaan B?

IMG_4785

1. Puhu Miehellesi asiasta puolisen vuotta. Aloita juttelu jo toteutuneesta sohvan siirrosta ja mainitse, että nyt pitäisi tuo telkkarikin siirtää. Se vaatii taas kirjahyllyn siirtoa noin metrin. Noin kolmen kuukauden kevyen vihjailun jälkeen ala jankutus-vaihe.

2. Kun Mies lauantai-iltana seitsemän jälkeen ilmaisee halukkuutensa siirtoaikeisiin, ole ehdottoman varovainen. Älä sano yhtään poikkisanaa, ehdottomasti ei kettuilua tai muutakaan mielenilmaisua. Avainsana on ”neutraali”.

3. Kun Mies tiuskaisee, että siirrä sitten ne miljoona kirjaa pois hyllystä tällä sekunnilla, tottele. Mitään väliä, nyt ne vaan johonkin kasaan lattialle siitä.

4. Siinä vaiheessa kun Mies alkaa siirtämään kirjahyllyn palasia, vie lapset pois huoneesta. Puolen vuoden jankuttamisen kuuntelu purkautuu tässä vaiheessa armottomana kiroiluna. Älä ota sitä itseesi.

5. Kun hyllyn palaset on siirretty, tasapainotettu, kallistuminen on tarkistettu, alkaa sinun hommasi. Apua hyllyn täyttöön ei tule ja jos Mies tarjoutuisikin, älä missään nimessä ota sitä vastaan. Ketutus näkyy vieläkin, joten kirjat tulisivat ihan väärässä järjestyksessä ja jotenkin insinöörimäisesti hyllyyn. Miehet eivät vaan ymmärrä kirjahyllyjen järjestelyä.

IMG_4794

6. Parkkeeraa Mies loppuillaksi sohvalle, anna olut käteen ja kehu.

7. Ala suunnittele seuraavaa huonekalujen järjestyksen muuttoa. Nyt tiedät, että siihen menee ainakin se puoli vuotta.

 

– – – – – – EDIT 6.5. – – – – – – – –
Mies luki postauksen. Sanoi, että sitä kehumista ja kiitollisuuden osoitusta ei tullut suinkaan tarpeeksi. Ja että sen oluentuomisen laitakin oli illalla vähän niin ja näin.

Tarvii vissiin nyt mennä vähän lepyttelemään Miestä. On se vaan niin hyvä Mies.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

10 ajatusta artikkelista “Järjestyksen säätö

  1. Loppukaneetti kuuluisi olla että: ”En mä kyllä olekaan varma sopiiko tämä hylly tähän…” 😉 T. Paula

  2. Luin tämän eilen miehen vieressä istuen, näytin kuvat ja selostin tilanteen. Mies totesi että näyttää tosi työläältä (lot of hard work and complicated).

    Mekään emme lähteneet vielä jenkkeihin vaan muutimmekin Saksaan;) Tosin tällä hetkellä ollaan Hollannissa kyläilemässä:)

  3. Eiköhän tähän pitäisi lisätä vielä, että muista kehua miestä puoli vuotta joka käänteessä, kuinka kiva/kätevä/vahva/fiksu hän oli, että siirsi sen kirjahyllyn. Sitten voi ehdottaa jonkun muun mööpelin siirtoa. Tottahan joka mies on mielellään taas kiva, kätevä,vahva ja fiksu. 😉

  4. Te katselette myös DSDS ohjelmaa! Sääli että Ricardo joutui lähtemään! En tykkää ollenkaan noista tytöistä, en varsinkaan siitä Sveitsiläisestä tytöstä!

  5. Voi kääk sentään ku nauratti. Tää on kyllä JUST prikulleen totta!!! 😀 Ei hitsiläinen ku vieläkin hihityttää… Tämä sun vinkki tulee kyl tarpeeseen, pistän hetikohta testaukseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s