Modernia elämää

bruceOlen tainnutkin täällä jo mainita, että meille tulee DVDt Lovefilm-palvelun kautta. Nykyisin pystyn kyllä saksalaistakin telkkaria seuraamaan – varsinkin jos on tekstitys päällä – mutta mieluummin kyllä katselen leffat originaalilla kielellä. Joku rotinki pitää ulkosuomalaisen elämässä olla. Bruce Willis saksaksi on ihan pervoa katseltavaa.

Suomalaiset tuttavat ihmettelivät, että onpas vanhanaikaista, DVDt etanapostilla. Ettekö netin kautta vaan streamaa leffoja telkkariin? Nyt kun Mies toi uuden ihmetelkkarin taloon, ajattelin, että olisi oiva tilaisuus sitäkin kokeilla. Maksamme neljästä DVD:stä 9.99€ kuukaudessa ja maksuun sisältyisi kyllä iso kasa video-on-demand leffoja. Mahtavaa, ajattelin.

Kunnes karu totuus kolahti.

Ainakaan Lovefilmillä netin kautta katsoessa ei pysty valitsemaan kieltä! Eli kaikki leffat ovat dubattuja. Valikoimissa oli jopa hurjat 4 englanniksi olevaa leffaa. Ja Top-Gear sarjat.

Ei mennyt sitten putkeen tämä modernisoituminen. Onko jollakin kokemuksia muista palveluista?

6 ajatusta artikkelista “Modernia elämää

  1. Mä niiiin tiedän tuon tunteen! Telkkaria me ei katsota ollenkaan, kun en kestä yhtään dubbausmeininkiä. Nykyään katsotaan leffoja suoraan netistä (telkkariin liitettynä toki), niissä ei vaan kuvanlaatu ole optimaalinen. Ja muunkielisten leffojen suhteen joutuu joskus kaivelemaan pitkäänkin ennen kuin löytyy tekstitetty versio. Vuodenvaihteessa testailin Netflixiä ja Viaplayta, kun ne lanseerattiin Suomeen. Se tosin edellytti sitä, että ensin piti hommata suomalainen ip-osoite. Maksoin sellaisesta palvelusta kuin hidemyass, jonka vpn-yhteydellä voi käyttää vaikka minkämaalaisia ip-osoitteita. Halutessaan voi siis tilata vaikka Netflixin jenkkiversiota. Tämän systeemin huono puoli on se, että pitää maksaa tuplasti: ensin vpn-yhteydestä, sitten itse leffapalvelusta.

  2. Riippuu telkkarista mikä teillä on. Mun telkkariin (samsung) sai oman netflixin ohjelman ja tällähetkellä telkkari hakee jenkki ip-osotteen (25$/180pv). Eihän ne uudet leffat sinne toviin tuu mutta on sielä paljon katteltavaa.

  3. Mun tuttu kertoi palvelusta nimeltä hdfin.com.. .Se oli ennen ilmainen, mutta vuoden alussa siihen tuli maksu. Se on jotain 5€/2kk… Eli ei paljon mitään! Siellä on satoja(tuhansia?) elokuvia?! Ja sehän on monen muun palvelun tapaan keskustelun ja tutkinna alaisena, että onko se jossain määrin laitonta, eli voi olla et se jossain vaiheessa sulkeutuu. Mutta tässä siis on laitonta sen tarjoajan toiminta, ei katsojan… Eli turvallisin mielin voi koittaa. Itse en ole vielä koittanut, joten en osaa sanoa, toimiiko ulkomailta käsin? Miksei? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s