Oluttora

Oli kyllä hyvin lähellä, ettei Mies menettänyt kulkusiaan tänään. Minun toimestani. Olisin voinut henkilökohtaisesti vääntää siltä niskat nurin ellei asiat olisi suttaantuneet kohdalleen. Mutta pienestä se oli kiinni.

IMG_2465

Koska olen Rouva Kotirouva, minulla ei omia menoja ole paljoakaan verrattuna reisaavaan Mieheen. Joten jos jotain itselleni JOSKUS varaan, on oletus, että Mies hoitaa asiansa silleen, että minä pääsen kotoa vapaaksi. Että jos jo helmikuussa varasin itselleni tyttöjen kanssa illan Frühlingsfesteille (mini-Oktoberfest), niin en oikein hyvin reagoinut, kun tällä viikolla Mies ilmoitti olevansa silloin reissussa.

Ettet sitten muistanut sitä laittaa kalenteriisi, vai?

Nou hätä, Rouva Kotirouva voi ilokseen kertoa, että uusi Babysitteri on nyt todennäköisesti hanskassa. Testikeikka tällä viikolla, toivottavasti tulevat toimeen.

Suurempi huoli on nyt se puku. Aiiiiika tiukka näyttää olevan, kun päälle kokeilin. Taitaa mennä seuraavat pari viikkoa dieetin merkeissä.

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Oluttora

  1. No on Münchenissäkin sitten noita kuninkaallisia, kun kruunataan näköjään taas kevätmarkkinoilla uusi olutkuningatar. Opin juomaan vehnäolutta vasta viime helmikuussa, kun pääsin eka kerran viikkonloppumatkalle Müncheniin. Ihan käypää juotavaa sekin on. Prosit, tytöt, pitäkää hauskaa! Laihduttaa ehtii ensi viikollakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s