Hääppönen

Mites se työhaastattelu meni?

IMG_3530

Sinänsä ihan hyvin. Henkilökemiat kohtasivat, tunnelma oli rento. Olin ollut samassa firmassa aikaisemminkin töissä, joten siinä puhuttiin paljon, mitä uutta oli tullut. Lisäksi yksi haastattelijoista oli tanskalainen, joten sain vedota Tanska-yhteyteenikin.

En vain oikein tiedä, olinko heidän hakemansa tyyppi.

Ja sitten sitä alkaa jälkeenpäin ajattelemaan, että onko sitä ihan idiootti, kun haluaa tiettyjä asioita työkseen tehdä. Eihän sellaisia töitä löydy! Nehän haluaa ihan muunlaista osaamista nykyaikana. Onko sitä varmasti joissain asioissa niin hyvä kuin itseänsä mainostaa? Kyseenalaistaa oman työkokemuksensa, oman osaamisensa.

En oo hääppönen.

Onneksi olen ilmoittautunut itseni paikalliseen työllistämisohjelmaan, joka on tarkoitettu naisille, jotka ovat olleet pitkään kotona. Siellä saa vinkkejä työnhakuun, kartoitetaan oma osaaminen ja saa mahdollisesti kurssitusta jos jotain uupuu. Tsempataan. Toivo on kova tuon ohjelman suhteen, se on juuri sitä mitä tähän kaipaankin.

Jospa sitä oma elämä löytyisi tänä vuonna.

 

 

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Hääppönen

  1. En ole hääppönen minäkään, olin 9 v kotona lasten kanssa ja sitten menin töihin, ihan vaan 20 tunnin työviikkoa. Olin vain onnellinen että joku minut huoli. Nyt olen ollut 5v työelämässä mutta ihan ilman stressiä, sellaista kivaa pikkupuuhaa. Lentoemännäksi en mennyt takaisin. Kyllä sinulle jotakin löytyy, ei saa olla nirso ja luulle itsestään liikoja (varsinikin meidän iässä)!!

  2. Kyllä se elämä sieltä löytyy ihan varmasti! Työllistämisohjelma kuulostaa hyvältä. Siinä saa varmaan vähän laitettua asioita oikeisiin mittasuhteisiin, ja jos se auttaa pääsemään eroon kotimaisesta perussynnistä eli itsensä vähättelystä, niin hyvä. Työnhaku on karseeta puuhaa, joten saat kyllä kaiken sympatiani. Mut aivan varmasti jossain vaiheessa natsaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s