Sushi-överit

Sori blogi-hiljaisuudesta. Pääsiäinen meni syödessä ja sairastellessa. Siitä myöhemmin.

Mutta nyt – tapaus lapsiperheen elämästä.

runnningsushi

Rakastan sushia ja minulla on mielipaikka Münchenin keskustassa. Running sushi -ravintoloissa on vain taipumusta ylensyödä… Tytär tykkää myös sushista, vaikkakin valitsee mieluummin katkarapuja hihnalta. Ja arvaa kuka ne kaikki saa kuoria.

Olimme siis ravintolassa Tyttären kanssa. Kaikki meni hyvin ja Tytär oli innoissaan, kun sai toimia tarjoilijana ja nappailla ohipyörivältä liukuhihnalta annoksia kaikille. Söimme hyvin ja oli lähdön paikka. Katsoin, että mitä Tytär siinä vain seisoo paikallaan, eikä pue päälle. Pitää vaan kättään suun edessä.

Oksentaahan se.

Ravintola täynnä ja Tytär oksentaa siinä kaikkien keskellä. Servietit apuun ja sitä oksennusta tulee monta kertaa täydet lastit. Ei siinä sitten mitään. Vessaan pyyhkimään paidalta liiat mätöt pois ja pihalle. Sääli kävi vähän muuta ravintolaväkeä. Juu, jätin ylimääräistä tippiä.

Mutta sitä vaan, että Tytär on oppinut tosi nätin tavan oksentaa. Odottaa kiltisti oksennus suussaan, että joku tulee nappaamaan. Ei sillä lailla heilauta päätään ja sotke koko huonetta. Mistä lie oppinut. Pitäisi opetella itse sama!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s