Tuulettelua

Täytyy tunnustaa, etten ole liikunnallisesti tehnyt mitään sellaiseen puoleen vuoteen. Viime marraskuussa irtisanoiduimme kuntosaliltamme, koska luulimme, että Jenkkeihin muutto on edessä. Sitten huomasimme tammikuussa, että maksut menee tililtä kuitenkin. Että sellaista aasiakaspalvelua.

Nyt kuitenkin pitkän harkinnan jälkeen uskallauduin salille. Ei kuulkaa ollut ketään tuttua mummoa paikalla. Onko ne kuolleet pois? Olin toivonut, että joku edes olisi tullut moikkaamaan tai vähintäänkin mulkaissut minun suuntaan. Että missähän tuokin on luuhannut? Ei oo ainakaan laihtunut, ei.

gym

Olin onnekseni jo unohtanut paikalliset tavat. Mutta kun astui pukuhuoneeseen, muistui taas painajainen mieleen. En ole häveliäämmästä päästä, seksistä uskallan puhua, saunassa käyn alasti ja tiedän pari tuhmaa vitsiäkin, mutta saksalaisessa pukuhuoneessa minulla tulee raja vastaan. Minulle ei vaan henkilökohtaisesti tulisi pieneen mieleenikään esimerkiksi kuivata hiuksia täysin alasti. Silleen kokovartalopeilin edessä keikistellen.

Laput silmille ja kotiin äkkiä suihkuun. On ne saksalaiset mummot vaan niin hurjia.

5 ajatusta artikkelista “Tuulettelua

  1. Ha ha haa… joo en mäkään välittäis katella alastomia mummoja peilaamassa itseään 🙂 Täällä Jenkkilässä mennään sitten välillä vähän toiseen äärilaitaan, jopa niin, että väillä mietin aiheutanko pahennusta vaihtamalla vauvan vaippaa lenkkeilypolun penkillä tai parkkihallissa auton takaluukussa.. näkyy pian liikaa. Vielä ei kukaan ole tullut sanomaan mitään. Mutta yleisiin saunoihin menen kyllä uikkarit päällä koska muuten voi tulla häätö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s