Barbi on niin ihana

Viikonloppuna oli kaupungissamme järjestetty Tyttärelle varsin sopiva tapahtuma. Uusin Barbi-elokuva julkaistiin DVD:nä, joten sitä lanseerattiin myös elokuvateatterissa. IMG_4497

Leffalippu maksoi periaatteessa 4,5o €, mutta lipun hinnalla sai käydä kiskasta hakemassa naposteltavaa. Me ostettiin Prinzessinnen-menu, jossa popcornin ja juoman lisäksi tuli kruunu mukaan.

IMG_4500

Aulaan oli järjestetty asiaan kuuluvaa tapahtumaa. Pikkuiset Barbi-fanit saivat ottaa kuvan balettilavasteissa ja värittää kuvia. Lisäksi järjestettiin arvonta. Kuvaavaa oli, että neljä kuudesta voittajasta oli 5-vuotiaita tytöntylleröitä.

IMG_4491

Baletti-Barbie otettiin fanikunnassa innostuneesti vastaan. Elokuvassa oli tosi paljon tanssikohtauksia, mutta kyllä Tytär ainakin elokuvateatterissa jaksoi niihin keskittyä. Kotona sitten tanssittiin kovasti balettimaisesti.

IMG_4503

Leffassa oli muuten yllättävän paljon isiä mukana. Elokuvateatterissa käynti taitaa olla sellainen helppo vaihtoehto Tytär-Isä-päivälle. Isät pääsee pälkähästä barbinukkien puettamisessa. Sopi tällainen rauhallisempi leffakäynti kieltämättä minullekin, kun vielä puolikuntoinen olin.

Uusi Barbi-nukke tuli välittömästi Tyttären tuliais/joulu/synttärilahja-listalle. Oho.

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Barbi on niin ihana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s