Hukka-appelsiini

Kun minulla on flunssa, menee jossain vaiheessa makuaisti. Tätä on tapahtunut vasta viimeisimmän muutaman vuoden aikana. Nyt flunssa jyllännyt viikon verran ja tänä aamuna chaita juodessani huomasin, että en muuten maistanut mitään.

appelsiini

Appelsiinin olin aamiaiselle jo leikannut, joten popsin sen pois. Ilman makua keskittyivät aistit huomaamaan mehukkuutta ja rakennetta. Sitä jotenkin yritti automaattisesti muistella appelsiinin makua. Tulikin siitä mieleen, että kuinka paljon ihminen syödessään vain muistaa sitä makua ja kuinka paljon keskittyy aistimaan siinä hetkessä. Kun ensimmäisen haukun sitä kalapuikkoa on saanut, enpä minä ainakaan täysillä enää loppupuikkoon syvenny.

Höh. Kun jonkun menettää, sitä arvostaa enemmän. Olisin taatusti ostanut jotain hyväskää viikonloppuna ja napsinut Tyttären kanssa kaloreita kipollisen. Nyt menee kaikki se sokeri ja lisäaineet ihan hukkaan, mikäli ei saada tuota makuaistia kuntoon.

On se makuaisti vaan aika kiva asia. Mies saa luvan viedä mut hienosti syömään, kun tulee reissultaan. Tuli gourmeen nälkä just nyt.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s