Sisustuksellisia mielipide-eroja, Vol. 100

Olemme yhtä mieltä Miehen kanssa, että meillä on mielipide-eroja mitä tulee ns. sisustuksellisiin ratkaisuihin. Näihinhän jo viitattiinkin edellisissä postauksissa… Tyynyt on täysin turhia, alusia ruokapöydällä ei ymmärretä, huonekalujen paikka pitää olla sama ikuisesti eikä missään nimessä saa uusia reikiä seinään laittaa vaikkapa tauluja varten, koska mehän muutetaan täältä sen kymmenen vuoden kuluttua.

IMG_4268

Nalkuttamalla sain huijatuksi Miehen mukaan kuitenkin vaihtamaan olohuoneessa sohvan paikkaa, syvien huokailujen kera. Domino-efektinä ruokapöytäkin muutti paikkaansa ja nyt sitten taas telkkarin kulma on omituinen. Kirjahylly-seinä on funtsaamisen alla, jo kuukauden verran. Muuten minulle kelpaa olohuoneemme vallan mainiosti, mutta kun sen yhden seinän saisi vielä järjestettyä. Ehkä ensi vuonna, Miehen innokkuudesta päätellen.

IMG_3800

Jos Mies ei tykkää sisustuselementeistä, täytyy myöntää, että on minullakin kaaos-osiot. Ylläoleva kuva kertoo minun omasta kasastani, joka on täynnä korttimateriaalia. Kun ne on esillä, sitä tulee myös askarteltua enemmän… Tilaa ei tähän huusholliin enää tule ja vuokrasopimuskin on juuri uusittu, joten nyt vain tarvii joku kiva jippo keksiä tuonkin nurkan siivoamiseen.

Sitä yhtä ylimääräistä huonetta toivoessa.

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Sisustuksellisia mielipide-eroja, Vol. 100

  1. Täälläkään ei mies ymmärrä, miksi huonekalujen paikkaa pitäisi vaihtaa. En olisi ikinä uskonut miten paljon saa jostain sisustukseen liittyvista asioista vääntää kättä 🙂 Mutta järjestystä yleensä vaihtelen miehen ollessa töissä, näin säästyn huokauksilta ja mielipiteiltä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s