Tyynyt vastaan Perherauha

Astiakoneen täyttö ja Liotus ovat näköjään parisuhteissa varsin tuttu kädenväännön aihe, ainakin kommenteista päätellen. Nyt kun tuli puheeksi miesten ja naisten mielipide-erot, otetaan toinen esimerkki teemasta, jota kannattaa perherauhan puitteissa välttää.

Tyynyt.

Meidän perheessä sohvatyynyt ovat pysyneet suht koht hyvin paikallaan. Mies ei tietysti osaa niitä asetella ja esteettisesti sohva on hänen järjestelyiltään ihan persiillään, mutta ei se haittaa, koska tyynyjä käytetään usein. Varsinaiseksi ongelmaksi meidän perheessä on muodostunut sänky.

Jos Mies petaa sängyn, hän jättää kylmästi muut kuin nukkumistyynyt lattialle. Niin, siihen kaapin eteen, kulkureitille, jossa niitä ei tosiaankaan voi olla huomaamatta. Se on siis ilmeisesti parempi järjestely kuin nostaa ne siihen sängylle. Meillä on sängyssä tyynyjä, joilla on tietty järjestys. Isommat tyynyt taakse, pienemmät tyynyt niiden eteen ja yksi siihen keskelle. Järjestys on pysynyt samana viimeiset kolme vuotta.

Tyynyjen nostaminen sängylle petauksen jälkeen ja sen tietyn asettelun opettelu on siis ylitsepääsemätön vaiva. Jos katson pitkään ja hitaasti, Mies ehkä voi heittää tyynyt mielenosoituksellisesti yhteen kasaan sängyn päälle. Sanomattakin selvää, että tämä on myös yksi niistä aiheista, jotka on parasta jättää keskusteluissa koskematta.

Lopuksi legendaarinen Coupling-sarjan monologi sohvatyynyistä.

 

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Tyynyt vastaan Perherauha

  1. Meidän isäntä sais sätkyn jos raahaisin sänkyyn yhtään ylimääräisiä tyynyjä niiden lisäksi joilla nukutaan. Kovaan ääneen hän jaksaa ihmetellä kun televisiossa joskus näkyy sänkyjä jotka puoliksi tyynyjen peitossa.. 🙂

  2. Tämä on asia mitä miehet eivät näe, ne tyynyt! Asiasta ei tarvitse edes keskustella! Aivotonta hommaa ja kaunosielustelua he vaan sanovat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s