Perhosjonotus

Kun on hiihtoloma-viikot käynnissä, on viikonloppua hankala suunnitella. Tietää, että kaikki paikat on täynnä ja motareilla ruuhkaa ihan riittävästi.

IMG_4426

Mutta kun Tytär kyllästyy kotona alta aikayksikön, on pakko keksiä jotain. Tänään matkasimme kasvitieteelliseen puutarhaan.

IMG_4395

Kasvitieteellisessä puutarhassa oli meneillään perhosviikot. Yhteen halliin oli päästetty vapaaksi melkoinen määrä eksoottisempia perhosia.

IMG_4384

A) Rajoitetun ajan oleva näyttely + B) hiihtolomaviikot. Jonotimme vartin lippuluukulle ja 20 minuuttia perhoshalliin. Halli melkoisen täynnä, vaikka vartija päästikin vain tietyn määrän ihmisiä kerrallaan sisään.

IMG_4391

Sitä vaan mietin, että stressaakohan perhoset. Ajatteleekohan ne, että voi helkutti, se on duunipäivä taas. Näitä liikkuvia vuoria pitää taas väistellä. Se on formula-rata edessä. Ja sitten tökkitään sormilla, että joskos sais meikäläistä koskettaa. Jatkuvaa poseeraamista paparazzeille. Ja mitä tästä kaikesta saa palkaksi? Pari vaivaista greipinpalaa.

IMG_4378

Ei taida olla näyttelyperhosillakaan helppoa. Jos sais valita, uudelleensyntyisin mieluummin kasvistieteellisen puutarhan kaktus-osastolle.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Perhosjonotus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s