Tanskalaiset jännittää

Odotamme nykyään Miehen kanssa malttamattomasti, että Tytär menee nukkumaan. Ei sillä lailla, että harrastaisimme villiä seksiä tai jotain, vaan että saisimme vajota sohvalle dvd:n ääreen.

Olemme jääneet Forbrydelsenin eli Rikoksen koukkuun.

forbrydelsen

Katsoimme aikoinamme Tanskassa sarjan kakkos-osan. Sairaan hyvä. Ykkösosa meni jotenkin ohi, vaikka lehtien otsikoista luimme kyllä sarjan etenemisestä. Tiedämme siis ykkösosan tappajankin jo.

Viime syksynä Köpiksessä käydessäni hankin ykkös- ja kakkososan dvd:nä. Lisäksi sain Broen-sarjan lahjaksi, jonka olemme myös jo ahmineet samalla intensiviteetillä. Jestas, että ne tanskalaiset osaa.

broen

Katsomme sarjan tanskaksi, tosin tanskalaisilla teksteillä avitettuna. Eli senhän voisi oikeastaan lukea opiskeluksi, ei viihteeksi, eikös.

Yksi dvd illassa, se on rajamme. Ykkösosan kaksi dvd:tä kahdeksasta jo katsottu. Piinavaa. Kaikki osat haluaisi ahmia saman tien. Mies yrittää houkutella katsomaan sarjaa koko yön, mutta olen lujana. Ei makeaa mahan täydeltä.

Tanskalaiset, antakaahan tippejä muistakin sarjoista. Onko kolmonen jo DVD:nä?

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Tanskalaiset jännittää

  1. Mulla on vielä nämä tanskalaissarjat (forbrydelsenit ja borgenit sun muut) katsomatta, täytyy kyllä ottaa tehtäväksi, sen verran hyvää arvostelua saaneet niin monelta. Ja kyllähän nää tanskit tosiaan osaa tehdä hyvää tv/elokuva-viihdettä, niin draamaa, kuin komediaakin… 🙂

    Niin, ja tuo on muuten hirmu hankalaa tuo sarjojen annostelu, kun ne saa dvdllä kotiin. Tekis NIIN mieli katsoa kaikki heti putkeen. Mä muistan häilyvästi sen ajan, kun meidän Jason oli just syntynyt ja nukkua köllötti päivät pitkät. (O & R päiväkodissa), niin ne pari viikkoa mitä Jesper oli kotona, me käytettiin varmaan puolet ajasta sarjojen tuijotteluun. 😀 Katottiin mm. Scrubs kokonaan ja joku toinenkin, jota en muista…

    Ja hei… tuo forbrydelsenin kolmas kausi tulee dvdlle ENSI VIIKOLLA! 😀 (26.2.)

    • Jenni, häpeäisit! Jokaisen Tanskassa asuvan velvollisuuksiin kuuluu Forbrydelse katsoa!
      Aaargh – ens viikolla! Onneksi tiedän jo siinäkin loppuratkaisun, kun olin just silloin käymässä Köpiksessä, kun vika jakso tuli. En katsonut sitä, mutta seuraavan päivän lehdissä sitä puitiin ihan tarpeeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s