Mistä tietää kun…

Mistä tietää, että sairasteleminen alkaa riittää?

homer

… kun teepussipurkin pohja näkyy jo. Jäljellä on vaan niitä epäilyttäviä persikka-aromatisch-salvia-ruusunmarja sekoituksia, joita säilytetään siinä uskossa, että kai joku vieraista niitä arvostaa.

… kun katsoo epäillen sohvaa, jossa on maannut peiton alla viimeiset päivät. Siihen on muodostunut pyllyn kohdalle kuoppa. Eihän vaan kuumehikoilut siinä haise?

… kun haistaa sänkyä. Joo, se kyllä haisee kuumehikoilulta. Lakana on rypyillä, peitto täkkipussin sisällä jossain puolessa välissä. Menisköhän se lakanoiden pesu huomiseen? Jos sitä vaikka varmuuden vuoksi yhden yön vielä niissä nukkuis.

barbie

… kun yrittää vieroittaa Tytärtään tabletin käytöstä. Ei, 5 tunnin YouTube -käyttö Barbie-videoiden katselussa ei ole normi. Eikä dvd’täkään arkena katsota 4 tuntia peräkkäin.

… kun ruoka alkaa uudelleen kiinnostamaan. Muutaman päivän tee-dieetti riittänee. Mikähän olisi sellainen pehmeä lasku rouskuteltavaan maailmaan. Eikös mulla ollut jemmassa joku suklaalevy jossain?

… kun päättää heittää ylläolevat vaatteet roskikseen. Ei, tällaista haisemista, kuumehikoilua sun muuta ei voi hightech-vaatteetkaan kestää. Jos näillä sukkahousuilla on nukuttu muutaman päivän (yöt ja päivät), eiköhän ne saa siirtyä eläkkeelle.

… kun katselee ympärilleen ihmetellen, mikä oikein haisee ja ymmärtää sitten lemahtavansa itse. Miten omien käsien haju voi vaihtua sairastamisen aikana??

better

Toisaalta, voishan sitä jäädä vielä sänkyyn yhdeksi päiväksi. Mieskin kun tulee sopivasti reissusta.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Mistä tietää kun…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s