Fasching – karnevaaliaikaa

Nyt pyörähti käyntiin yksi Saksan suurimmista juhlakausista eli Fasching. Varsinainen Fasching on vasta viikon päästä, mutta viime viikonloppuna oli jo kulkueita ja juhlia. Münchenin karnevaalit eivät ole mitään esim Kölniin verrattuna, mutta kelpaa kyllä minulle!

IMG_4317

Kulkueen aikana oli nollakeli, joten piti laittaa kunnolla vaatteita päälle, kun lähdettiin ulos. Tyttären peruukin alle hävisi kätevästi pipo.

IMG_4277

Karnevaalikulkueen osallistujat olivat erilaisista seuroista, joilla on ihan oma Fasching-osastonsa. Se on kuulkaa pro-toimintaa tämä karnevaali-aika täällä!

IMG_4306

Varsinaista yhteistä teemaa ei kulkueen osallistujilla ollut. Jotkut olivat panostaneet enemmän asuihinsa, joillakin toisilla oli kovemmat bassot traktorissa.

IMG_4331

Kulkue meni tänä vuonna eri reittiä kuin aikaisemmin. Ahtaimmilla kaduilla huomasi, että kuskeilla sai tosiaan olla kieli keskellä suuta, kun tekivät käännöksiä kuorma-autoillaan ja traktoreillaan.

IMG_4320

Kadut olivat katsojista ihan täynnä. Kylmästi tökkäsin Tyttären eturiviin karkkisankonsa kanssa ja jäin itse taakse. Vinkkinä samassa tilanteessa oleville: Laittakaa pienet lapset jonkun mummon viereen, niin he huolehtivat kyllä!

IMG_4289

Tällä viikolla Kindergarteniin saa joka päivä pukeutua naamiaisasuihin jos haluaa. Jep, meillä kuulemma halutaan. Onneksi on varastossa prinsessaa, inkkaria, kimonoa, balettitanssijaa, merirosvoa, morsianta, noitaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s