Kun isä kodinelektroniikkaa osti

Meillä on vanhanaikainen tuhat kiloa painava pönttötelkkari, jonka Mies osti aikoinaan opiskeluaikoinaan. Se siis on vähintään sen 15 vuotta vanha. Se on kulkenut mukanamme uskollisesti kolmeen maahan. Tanskassa odottelimme, että koska se digitv tulee pakolliseksi. Saksassa odottelimme, että jos muutamme Jenkkeihin, on ihan turha tv:tä välillä vaihtaa, koska sitä ei voi Amerikkoihin kumminkaan ottaa. Nyt kun selvisi, että jäämme Saksaan, Miehellä ilmeisesti välähti.

”Meen vaan vähän kaupungille”, on kuulunut epämääräinen selitys Miehen suusta useamman kerran tällä viikolla. Eikä ole mitään pornosivuja Miehen läppärillä ollut esillä, vaan kodinelektroniikka-vertauksia. Olisi se siis pitänyt arvata, että se tulee kotiin jonkun jumalattoman suuren paketin kanssa.

IMG_4266

Olemme nyt siirtyneet kertaheitolla nykyaikaan. On iso taulutelkkari, on 3D-versio, on nettikin tv:ssä. Ei sitä pieni kotirouva voi ymmärtääkään, mihin telkkari nykyaikana pystyy. Tosin kun siinä näpyttelin niitä 130 kanavaa sopiville paikoilleen, tuli melkein yksinkertaisempaa pönttötelkkaria ikävä…

Jospa se olisi jäänytkin siihen. Seuraavana päivänä meille ilmestyi Blueray-soitin. Ja uusi läppärikin on kuulemma tilattu. Uhataan uudella kännykällä.

Kuka on sanonut, etteivät miehet harrasta ostosterapiaa?

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Kun isä kodinelektroniikkaa osti

  1. Oi kyllä, minunkin mieheni harrastaa nimenomaan elektroniikkaostosterapiaa. Onnekseni olen päässyt siitä itsekin hyötymään – mutta samalla oma elektroniikan tuntemukseni on rapistunut.

    Toivottavasti tälle TV-jutulle tulee jatko-osa, jossa pääsemme lukemaan, miten 3D-TV toimii ja mitä siitä pidät. Voitteko katsella 3D-blu-rayta?

  2. Paluuviite: Modernia elämää | finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s