Amerikan loppu

Nyt saa loppua Amerikan jutut. Lopullisesti. Ainakin toistaiseksi.

IMG_4188

Se on nyt nimittäin virallista: jäämme Saksaan. Päätös syntyi lähinnä Miehen työpaikan takia. Työt nykyisessä firmassa ei tuntuneet sujuvan suunnitelmien mukaisesti ja toisen firman tarjous tuntui hyvältä. Päätöstä auttoi se, että emme alunperinkään olleet riemusta kiljuen sinne muuttamassa.

IMG_4195

Nyt alkoi sitten kiirus. Tyttären kouluasiat pitää saada kuntoon, itselle löytää mieluiten töitäkin, juuri irtisanottu asunto pitää selvittää, toteuttaa pitkä ostoslista asunnossa vihdoin uudistettavia tarpeita varten, Miehen pitää etsiä itselleen toimisto, voimassaolevien Jenkki-viisumien selvittämistä, kuntosali pitää saada takaisin, kielikurssia pitää harkita, löytää Tyttäelle joku harrastus… Argh.

IMG_4193

Aloitanpa kirjoittamalla tanskaksi emailin Kööpenhaminan kirkkoherranvirastoon. Jatkan soittamalla saksaksi logopedille. Kirjoitan englanniksi yhden työhakemuksen. Ja illalla vielä suomeksi Suomi-koululla.

IMG_4208

Voi jessus, kun yhden elämä voikin olla yhtä sekamelskasoppaa. Ehkä se olisi ollut helpompaa muuttaa sinne suuren meren taakse. Sen vuoksi noita Jenkki-kuviakin tuossa, haaveillen. Ehkä vielä joskus.

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Amerikan loppu

  1. Onnea päätöksestä. Odottelu ja epävarmuus on minun mielestäni aina hankalampaa ja kuluttavampaa kuin asioiden hoitaminen järjestykseen. Mutta huoh, hommaa varmasti riittää, kun olitte kuitenkin niin lähtöteloilla jo. Tsemppiä siis monikieliseen kiireeseen ja onnea työnhakuun ja muihin vielä aukioleviin kuvioihin!

  2. Mä olin jo varma, että lähtisitte! Ehkä parempi näin, jos ette itsekään olleet täydessä riemussa sinne muuttamassa. Ja Saksasta on lyhyempi matka tänne köpikseen.. 😀 Tulethan taas omalle lomalle pian.. 😉 Onnea päätöksestä ja kaikki nuo nyt edessä olevat haasteet suttaantuvat takuulla pian. Ja tsemiä sinne kielisekasoppaan. 😀 Täällä sentään enimmäkseen vain Suomen ja Tanskan sekoitusta, ajoittain englantia.. Ajoittaista haastetta toki tuovat nuo kaksi täysin-eri-taaperokieltä puhuvat toddlerit, joita yritän ymmärtää/palvella. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s