Kenkiäkenkiä

Masentaa, kun katsoo pihalle. Siellä on nimittäin lunta ihan yli oman tarpeen ja mulla on kaapissa uusia amerikan kenkiä. Ei voi käyttää, ei.

Kuten jo kerroinkin, ostokset eivät Jenkeissä ihan menneet nappiin, vaan tuli jo paniikki kadonneesta ostos-mojosta. Onneksi toisena päivänä onnisti ja sain matkalaukun täyteen. Isompaa matkalaukkua tosin ei tarvinnut ostaa. Petrattavaa siis on.

IMG_4244

Mutta nyt on käheet saapikkaat. Kun on noin piikkikorot, nehän käyvät naskalista jäisellä tiellä.

IMG_4252

Harmaat Nine Westin slippersit olivat yllätysostos, mutta ei vain malttanut jättää hyllyyn. 70% alennus puhuu puolelleen melko tehokkaasti.

IMG_4247

Lisäksi tuli tuollaiset nudet korkkarit Old Navylta. Toimistokorkkarit, ajattelin. Ai niin, eihän mulla ole toimistoa saatikka töitä…

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Kenkiäkenkiä

  1. Huoh, mä en kyllä varmaan koskaan opi käyttämään korkkareita. En ensinnäkään osaa oikein kävellä niillä (ja siis jalathan siinä menee muusiksi hetkessä!), ja toisekseen ne näyttää omassa jalassa jotenkin liian… tälläytyneeltä. Tää on tätä, kun pyörii vaan yliopistolla ukkojen kanssa. Meillä ei tosta pukukoodista voi varsinaisesti puhua, ellei siihen sitten useimpien osalla kuulu mm. pipo päässä kesällä ja sisällä, reisitaskuhousut ja muut tyypilliset varusteet 😉

  2. Kyllä, Oili, mullakin on varpaat väsyneinä päivän käytön jälkeen, mutta kun ne korkkarit on vaan niin kauniit. Ostapa joko ”kitten heels” eli matalammat korot tai leveät tolppakorot, joilla on helpompi kävellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s