Amerikkalaisia asuntoja

Amerikan vierailumme oli varsin perusteellinen. Vierailimme amerikkalaisissa kouluissa, kuten aikaisemmin jo postasin, ja etsimme puolitosissamme asuntoa. Ne asunnot! I’ve died and gone to heaven…

IMG_4209

Annoimme agentillemme asunnon suhteen melko selkeät speksit: 3 makkaria, aktiivinen ympäristö. Kun ensimmäinen näyttökohde oli uudempi town house, 2 kerrosta, vaaleat värit ja yli 200 neliötä, voin sanoa, että suhtautumiseni Jenkkilään muuttui huomattavasti positiivisemmaksi 🙂

IMG_4210

Voisin muuttaa Amerikkoihin pelkästään asuntojen takia. Piste.

IMG_4223

Toinen kohde oli omakotitalo, pienempi, mutta kuitenkin sellaiset 180 neliötä. Agentti varoitteli meitä, että asunto on sitten vanhempi. No, eurooppalaiselle joku 50-luvullakin rakennettu talo on melko normaalia, mutta Jenkeissä näköjään siitä pitää erikseen mainita. Tämä toinen kohde oli myös tosi kiva, olisin muuttanut sinne saman tien.

IMG_4219

Toisessa lankkulattiat, toisessa kokolattiamatto. Vähän vierastaisin vaaleaa kokolattiamattoa puhtaanapidon kannalta, mutta ihanan pehmeältähän se tuntui. Tuleeko siitä allergikolle reaktiota?

IMG_4207

Yksi asia kiinnitti huomitoa etenkin vanhemmissa asunnoissa. Huonekorkeus on huomattavasti matalampi. Sinne ei taatusti meidän isot vaatekaapit mahtuisi.

IMG_4214

Huoh. Kyllä tämä oma 100 neliön kämppä tuntuukin jotenkin pieneltä.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Amerikkalaisia asuntoja

  1. Minunkin suhtautumiseni kokolattiamattoihin on (vieläkin) kaksijakoinen… toisaalta ihan kamala keksintö puhtaanapidon kannalta, erityisesti kun miettii, että jenkit kävelevät sisällä kengät jalassa. Mutta toisaalta, ah, kuinka ihanan tuntuista paljaiden jalkojen alla… Silti lautalattia on keskimäärin niin kauniin näköinen, että jos saisi valita, hankkiutuisin eroon tästä vaaleasta kokolattiamatosta vaikka heti.

    Olen saanut käsityksen, että täällä kun on ihmisillä enemmän tilaa niin kaapeissa vallitsee keskimäärin aika sekasorto ja kaikenlaista ylimääräistä kamaa kertyy nurkkiin. Että jotain hyvää eurooppalaisten ahtaudessakin (ihan kuin meillä ei olisi ollut sekasorto Suomessakin).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s