Juhlatamineita

Pikkutytöille on sitten ihana ostaa juhlavaatteita. Tyttärelle piti saada Suomi-koulun joulujuhliin tietysti uusi mekko. Tuollaisen kokonaisuuden löysin Zarasta/HM:stä. Kuvassa ruskeahko villatakki näyttää omituisen harmaalta.

tyttömekko

Odotan kauhulla sitä, milloin Tytär alkaa tosissaan itse päättämään vaatteistaan. Nyt aamu-unisena hän suhtkoht kiltisti laittaa, mitä eteen annan. Tytär on ostos-kammoinen eikä pidä keskustassa pyörimisestä, joten minä ostan vielä ne vaatteet.

joulujuhla2012

Löysin itsellekin vielä Zarasta juhlakauteen sopivaa. En taida jaksaa ostaa mitään uusia mekkoja jouluksi, joten updeittaan asun tuollaisella isolla kaulakorulla. Normaalisti kaulakoruni ovat melko neutraaleja, joten tuo oli epätavallinen ostos minulta.

statementkoru

Niin. Ne joululahjatkin pitäisi vielä ostaa.

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Juhlatamineita

  1. Niinpä. Mekot kyllä löytyy. Jouluruoatkin suurinpiirtein ainakin suunniteltuna. Mutta ne joululahjat. Kaikki vielä kaupassa. Ei paniikkia, ei….
    Teidän neiti on kyllä niin mainio sekoitus isää ja äitiä. 😉

    • Ja lisätään tähän soppaan vielä se, että ne paketit pitäisi raahata matkalaukuissa maasta toiseen. Että ottaako mukaan Tyttären lahjapaketit vai toiset kengät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s