Piirakoiden jälkiseurauksia

Minun pitää nyt kertoa teille tarina. Se vaan on niiiin mainio, etten malta olla jakamatta. Tämä tapahtui suomalaiselle kaverilleni täällä Saksassa. Kiitos ja anteeksi!

Münchenissä on suuri suomalaisyhteisö. Meillä on maailman suurin Suomi-koulu, jossa lapset vauvoista teini-ikäisiin kokoontuvat harjoittamaan suomenkieltä. Suomi-seura taas järjestää mm. juhannusjuhlia. Perinteinen Suomi-yhteisön tapahtuma on joulumyyjäiset, johon vapaaehtoiset leipovat karjalanpiirakoita sun muuta suomalaista.

suomimyjäiset

Kutsutaan päähenkilöämme vaikkapa Maijaksi. Maija osallistui seuran karjalanpiirakka-talkoisiin. Ohjeistus oli ottaa omat tarvikkeet mukaan. 500 piirakkaa saivat aikaiseksi sinä iltana!

Piirakkatalkoiden jälkeen Maija oli menossa paikalliseen jääkiekko-otteluun. Suora sitaatti hänen Facebook-päivityksestään: ”[…]Ja se tunne kun seisot jonossa KAULIN kassissa ja järjestyksenvalvoja haluaa tarkistaa kassisi!”

ehc

Hih… Ne on ne mammanpojat, jotka heiluttelee otteluissa jotain viirejä tai lippuja. Suomalaisnainen osoittaa suosiotaan katsomossa heiluttamalla kaulinta!

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Piirakoiden jälkiseurauksia

  1. Tästä tuli päivän makeat naurut! Kas kun kaulinta ei luokiteltu aseeksi ja otettu pois. Se on varmaan sitten tavallista Saksassa, että naisilla on kaulimet kassissaan mukana, jos sattuisi vaikka tarvitsemaan – perfekte Hausfrauen!

  2. Oi tämä oli päivän paras juttu! Bingo! Tämä nainen on vaan paras, niin sitä pitää! Kaulin kädessä pitkälle pääsee, uskokaa vaan!

  3. Paluuviite: Suominaiset jyrää | Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s