Pikkujouluja

Tänä vuonna minulla oli parikin tyttöjen pikkujoulua. Mitä sitä pieni ihminen olisi ilman kunnollista naisverkostoa? Ei yhtään mitään.

barbipikkujoulut

Minulle on suotu maailman ihanin naisryhmä, joka koostuu ulkosuomalaisista naisista Kööpenhaminasta. Ryhmä heterogeeninen, kaikenlaisia tauostoja, mutta jotenkin hitsautunut yhteen. Motto on ”antaa kaikkien kukkien kukkia vaan” eli jokainen hyväksytään itsenään, kaikkia tuetaan.

IMG_3946

Mutta kun tällaiset melkein-keski-ikäiset naiset päästetään irti, on meno sen mukainen… Meidän tanska-ryhmällä oli pikkujouluissa teemana Barbi. Kun naiset kolmesta maasta kokoontuvat kerrankin, jokainen panostaa täysillä. Itselläni oli teemana tietysti Saksa-barbi, joten olin pukeutunut Saksan väreihin. Oli jos jonkinmoista barbia pitkät rivit ja myös Kenit paikalla. Uskallan laittaa Kenien kuvat tähän, koska heitä ei taatusti tunnista. Trust me. Parasta oli, että pysyimme koko illan/yön samassa talossa, emmekä menneet baariin. Ei tuollaisilla Barbi/Ken-asuilla ihmisten ilmoille uskalla…

Kenit

Toinen pikkujoulu meillä oli Münchenin mammojen kesken. Aivan ihana porukka sekin. Mutta mikä teki tämän keikan erikoiseksi oli, että satuimme jatkoilla istumaan ravintolassa erään muun suomalaisporukan viereen, jotka olivat Münchenissä turisteina. Terveisiä vaan Tampereen tori- ja kauppahalliporukalle! Ja voin sanoa, että tunsimme itsemme melko hemmotelluiksi, kun alkoi kuohuvaa ja ruusuja tulla pöytään!

Kuohuvaa

Ihanaa, naiset, ihanaa. Pikkujoulut ovat ihana tekosyy tavata ystäviä!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s