Käyntikortteja kotirouvalle

Tilasin käyntikortteja. Tai oikeastaan sellaisia minikortteja, jotka on pienemmät kuin tavalliset. Kortin takana lukee vain minun nimeni Mrs. -etuliitteellä ja sähköposti-osoitteeni.

Asia lähti liikkeelle siitä tuskastumisesta, joka on jokaiselle ulkosuomalaiselle tavallista. Ai miten sun nimi kirjoitetaan? Kerros uudelleen se sun sähköposti-osoitteesi! Ja vähän hitaammin, kiitos.

Käyntikorttiin en laittanut puhelinnroani, koska en tiedä, kuinka kauan se on voimassa. Kortissa on kyllä tilaa kirjoittaa se käsin. Nyt en ainakaan unohdu vastapuolelle joksikin oudoksi puhelinnroksi jollain ihan oudolla nimellä. (Ja ei-suomalaiselle nimeni ei varmaan edes kerro sukupuoltani, joten sen vuoksi tuo Rouva-liite nimen edessä. Ihan vamuuden vuoksi.)

Kiitos Ronjalle vinkistä Moo-firman suhteen.Valinnan varaa oli ja kortit tulivat perille nopeammin kuin oletin. Tilasin mukaan myös kotelon, joka näyttää olevan varsin näppärä.

Nyt muistun helpommin mieleen käyntikortin avulla – ainakin niin toivon.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Käyntikortteja kotirouvalle

  1. Kiva, että vinkistä oli hyötyä! Juuri samoilla ajatuksilla itsekin kortteja tilasin. Noi minikortit on muuten tosi söpöjä (mulla on niitä myös).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s