Wrapit kehiin

Minä käytän paljon kietaisumekkoja. Haaveenani on joskus satsata Diane von Furstenbergin wrap dress’iin, mutta sattuneista syistä  niitä ei ole kaappiini kertynyt.

Kietaisumekko laskeutuu kauniisti ja antaa tiimalasin muotoa. Syvä V-aukkokan ei haittaa asiaa. Yleensä en laita toppia alle vaan kiinnitän kaula-aukon sopivalle kohdalle pienen hakaneulan avulla.

Promod-liikkeessä en ole pahemmin aikaisemmin käynyt, mutta ystävän suosituksesta siellä piipahdin. Löytyi oikein kivan näköisiä mekkoja minulle. Ei ihan puhtaasti kietaisumekkoja, vaan siinä oli fiksattu kiinnitys sivulla. Hintakaan ei päätä huimannut. Joten mekkoja tarttui mukaan kolme.

Minulla kun ei tuota ihannevartaloa ole, eivät kaikki vaatteet päälläni niin hyviltä näytä. Joten jos joskus satun jotain kivaa löytämään, nappaan sen – oli sitten alennuksessa tai ei.

Nyt sitten on kolme uutta mekkoa. Tosin nuo on sen verran ohutta kangasta, että vaatinevat talviaikana villatakin päälle. Ja spanxit alle.

 

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Wrapit kehiin

  1. Multa löytyy Diana von Furstenbergin wrap dress kaapista, ja se on aivan ihana!! Luottotyövaatteeni, sopii päivään kuin päivään. En kuitenkaan ostanut uutena, vaan käytettynä Ebaysta. Sain metsästää sopivaa kokoa ja hintaa kuukauden päivät – monta mekkoa kohosi liian kalliisiin hintoihin – mutta lopulta loppuhinta oli vähän vajaa 100 euroa, sisältäen postikulut Suomeen.

    Jos ihastun johonkin designerklassikkoon, yleensä tsekkaan ensimmäiseksi Ebay-tarjonnan. Dianan mekon lisäksi sieltä on löytynyt mm. Chanelin captoe-avokkaat ja pari iki-ihanaa laukkua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s