Insinööri-naamiaisasu

Vielä kerran kiellon päälle eli Halloweenista.

Saako sinua helposti pukeutumaan naamiaisasuun? Vai tunnetko itsesi vaivautuneeksi?

Minä juhlin Halloweenia kotipippaloissa oranssissa peruukissa ja ystävän luona ohje oli tulla mieheksi pukeutuneena. Aika kävi vähiin ja valitsin vain suorat housut, valkoisen kauluspaidan, solmion ja piirretyt viikset.

Minusta oli ihailtavaa, kun kutsuihin kaikki olivat tunnollisesti pukeutuneet ohjeiden mukaisesti. Miesten kutrit heiluivat viehättävästi mustissa peruukeissa ja jopa oikean kokoiset korkokengätkin oli löydetty. Ja jotkut todella eläytyivät rooliinsa kybällä. Siinä tuli pariskunnan kesken kuittailtua puolin sun toisin mm. päänsärystä X)

Minä en taas muutenkaan ole mikään juhlien keskipiste, joten varsinainen roolisuoritus uupui. En nyt vaan saanut sellaista insinöörivaihdetta päälle 😉 Mutta kyllä minä mielelläni naamiaisiin menen, jos kutsu tulee.

Minun mielestäni pukeutumisen yksi funktio on, että sillä osoitetaan kohteliaisuutta muita kohtaan, oli sitten naamiaiset tai ei. Itse et itseäsi näe, mutta muut näkevät sinut. Minusta pukeutumiseen pitäisi ylipäätään kiinnittää enemmän huomioita. Jätetään ne verkkarit sinne urheilukentälle tai kotisohvalle, jos kutsu vierailulle tulee. Asianmukaisella pukeutumisella osoitetaan, että arvostat vierailukutsun esittäjää.

Mutta kyllä hetken aikaa meni, ennenkuin sen kravatin osasin kohdilleen solmia.

4 ajatusta artikkelista “Insinööri-naamiaisasu

  1. Sinähän olet tosi komea miehenä! Taasko juhlat oli kotonanne? No on sulla kestittämistä!

  2. Ihan menet insinööristä! 🙂 Valitettavasti, jos tänne USA:an muutatte, taidat nähdä entistä enemmän verkkareita ja flip floppeja siellä missä soisi vähän muodollisempaa pukeutumista. Täällä sen sijaan panostetaan meikkiin ja hiuksiin. Minulle se on nurinkurista, tärkeämpää minulle on, että on pari astetta t-paidasta ja lököhousuista paremmat vaatteet.

    • Kääk, hyvä pointti tuo pukeutumisen erilaisuus Jenkeissä. Olen vannonut, että ennemmin helvetti jäätyy kuin laitan vapaa-aikana valkoiset lenkkarit jalkaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s