Lunta odotellessa

Parvekkeella kukat kukkivat vielä kovasti ja huomenna pitäisi tulla lunta!

Pari viikkoa sitten meiltä varastettiin talvirenkaat autotallista. Siellä ne olivat kasassa, niin kuin kaikilla muillakin naapureilla. Joku ilmeisesti sitten tarvitsi niitä enemmän kuin me. Oliko sitten naapuri vai joku muu, joka sattumalta pääsi sisään lukitusta ulko-ovesta. Hmph.

Talvirenkaiden osto oli listalla, joo, mutta kummasti säätiedotuksen näkeminen avitti päätöstä. Koko syksy on ollut ihanan lämmin – viimekin viikolla vielä lähemmäs parikymmentä astetta – joten talven tulon oli jo unohtanut. Facebook-päivityksien perusteella Suomessakin ensilumi on jo satanut. Nyt jännätään, saadaanko nauttia lumipäivistä enemmänkin kuin sen muutaman päivän tai viikon.

Pitäisköhän vihdoinkin eteisestä siivota ne viimeiset sandaalit kaappiin…

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Lunta odotellessa

  1. Sandaaliaika on ohi. Kurjet tietävät. Tästä lensi yli juuri kaksi valtavaa kurkilauraa matkalla Reinin vartta etelään. Pirullista, että joku varasti teidän talvirenkaat. Minulta on varastettu vain auton etummainen rekisterikilpi. Kilvettä ei saisi ajaa, muuten rapsahtaa sakot, mutta pakkohan sitä oli ajaa poliisilaitokselle, töihin ja vielä sen jälkeen Zulassungsstellelle. Siellä neuvoivat, että minun olisi itse pitänyt tehdä pahvista väliaikainen kilpi. Joten tämä tiedoksi kaikille muillekin, joille samaa sattuu. Maailmalla ei rikastu, mutta viisastuu.

  2. Tanne meille ei ihan viela ole lunta luvassa mutta keskiviikkona kelit kylmeni 10 asteella ja nyt on pari paivaa satanut vetta.
    Olis kiva jo laittaa parvekkeelle talvisemmat kukat mutta vanhatkin ovat viela hyvassa kunnossa…

  3. mä laitoin sandaalit tänään kaappiin. Ehkä ne saa kohta taas kaivaa esille:) laitoin ne sinne nimittäin jo kertaalleen vaan huomatakseni että tuli väliin sellainen kahdenkymmenen asteen lämpöputki. nyt onkin sitten ollut jonkin aikaa sellaiset 10 astetta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s