Ahkeraliisa

10 puolihametta, 3 puuvillahousut, 4 tunikaa, 7 hiatonta mekkoa… Ja tämä vain yhdessä pussissa. Inventaario tekee kipeää. Miten mulla voi olla näin paljon kesäpaitoja??

Paperisota etenee ja mahdollinen Amerikanmuutto lähenee. Lisäksi voi sanoa, että tämä oli ensimmäinen kunnon syksy-viikko. Ajattelin siis yhdistää nämä kaksi asiaa ja tein inventaarion laittaessani kesävaatteita pois. Oletetavasti muutossa täytyy jotain listata vakuutusta varten, niin olisi sitten kesägarderoobille se jo valmiiksi tehty.

Mutta olipahan vaikea arvioida hintoja. T-paita 10€? Hame parikymppiä? Kaikki niin miljoona vuotta vanhoja, ettei ne edes kirpparille kelpais. (Tämä tietysti vaan vinksvinks miehelle, ettei ihmettele, kun menee ensi kesänä vaatekerta uusiksi)

Samalla vaihtui vaalea kesäkassi ryhdikkäämpään Mulberryyn. Syksy saa minun puolestani tulla.

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Ahkeraliisa

  1. Muutaman kerran ollaan nyt tehty muuttokuormasta vakuutusta varten arvio. On muuten erinomaisen vaikeaa hommaa yrittää muistaa ja miettiä arvoa erilaisille tavaroille! Mutta hauskaakin kyllä, kun huomaa minkä kaiken kummallisen tavaran kanssa sitä pitkin maailmaa matkustaakaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s