Ihan oma krapula

Sain hiukka palautetta Mieheltä, kirjoitin hänen krapulastaan. Oli kuulemma anoppikin kommentoinut, kun poikansa kanssa oli puhunut.

Hups.

Joten nyt julkisesti myönnän, että myös minulla on ollut tällä viikolla pariinkin kertaan ihan oma krapula. Aiheesta. Luojan kiitos Oktoberfest loppuu, enää en kestäisi. En ymmärrä näitä paikallisia, jotka ottavat silloin pariksi viikoksi oikein lomaa ja käyvät olusilla päivittäin. Respect.

En sylje kuppiin, mielelläni otan illalla vaikka viinilasillisen, mutta siihen se jääkin. Olen harvoin oikein humalassa ja minusta se on noloa. Onhan se ihan kivaa pikku hiprakassa olla, mutta ulkopuolisen silmin siinä ei ole mitään hauskaa.

Ja se krapula. Silloin parikymppisenä krapulaa podettiin myös, mutta se kesti sen seuraavan päivän. Nyt kun ikä alkaa kolmosella, on krapulan kestoaika selkeästi tuplaantunut. Ei voi pieni ihminen ymmärtää, miksi maha pitää muljahdella niin ilkeästi parikin päivää juomisen jälkeen. Onneksi sitä on sen verran viisastunut, että morkkiksia ei enää tule. Järki pysyy päässä isommallakin vaihteella.

Tälle krapulalle minulla oli ovela suunnitelma. Selätän sen tekemällä suursiivouksen.

Juu, ei onnistunut.

 

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Ihan oma krapula

  1. Suuri vääryys on kyllä se, että krapulan saa aikaan mitättömistä juomamääristä! Eilen otin ruoan kanssa kaksi (2) lasia viiniä, ja nyt on ihan veto pois ja tuntuu, etten ois nukkunut kuin pari tuntia niiden noin yhdeksän sijaan. En ees halua kuvitella mitä tapahtuisi, jos ryystäisin ihan olan takaa. Yhhh.

  2. Minua häiritsee se, että tähän postaukseesi ilmestyi lisäkkeenä jo toisena iltana peräkkäin Google-mainos ja linkki ”Alkoholiongelman hoito”. Tarkastin päivällä, että sitä ei silloin ollut. En ole vielä koskaan saanut krapulaa saati alkoholiongelmaa siitä, että katson kuvia oluttuopista ja olutteltasta. Google vahtii ja vaanii ja lääketehdas markkinoi! Tuotteen nimen jätän mainitsematta. Näkyikö kaikille?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s