Tollikko patjalla

Kiirettä pukkaa tällä viikolla – tulee pian tollikko, kuten Pohjanmaalla sanotaan.

Oktoberfestin viimeistä viikkoa viedään ja minä saan sen tiimoilta vieraita. Olenkin tainnut jo kertoa tärkeästä naispiiristäni, joka sai alkunsa Tanskassa. Varasin pöydän Oktoberfesteiltä sunnuntaiksi ja ilmoitin naisilleni, että heillä on nyt viimeinen mahdollisuus kokea maailman isoin kansanjuhla ns. paikallisen seurassa. Viimeiset puoli vuotta he ovat varmaan itsekseen opetelleet juomaan olutta. Raukat. Kaksi litran kolpakkoa on nimittäin vähintään sunnuntaina juotava.

Aloin laskeskelemaan petipaikkoja asunnollamme ja tulin tulokseen, että varapatja voisi olla kova sana. Lähdin käymään ainoassa keskustassa sijaitsevassa huonekalukaupassa.

Virhe.

Huonekalukauppa nimittäin sijaitsee Oktoberfest-alueen vieressä. Aivan hirveä kaaos metrossa, puolelta päivin oli paikka jo tukossa. Huonekalukaupassa oli sen sijaan hyvin tilaa ja sain varapatjani alta aikayksikön. Mutta voitte kuvitella kommentteja, kun lähdin patjani kanssa takaisin päin.

Nahkahousuillla oli muutamallakin kielellä paljon sanottavaa minulle… Ketään herrasmiehiä ei löytynyt, kukaan ei tullut patjaani raahaamaan, mutta kekseliäitä kutsuja tuli erinnäisillekin asunnoille. Sain myös ostotarjouksia patjasta, jonka olisivat halunneet heti raahata Oktareille. Olisi kuulemma mukavampi maata auringossa patjalla olutta juoden.

Kohteliaasti kieltäydin kuulemasta kommentteja – mitä nyt muutaman mulkaisun heitin. Nyt on patja kotona odottamassa ensimmäistä yövierasta.

Tervetuloa, tytöt!

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Tollikko patjalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s