Miniatyyrileikit

Äitiäitiäiti – leiki mun kaa!

Mielellään äiti askartelee, mutta leikkeihin en millään jaksaisi ryhtyä. Taitaa olla ainoa-lapsi-syndrooma, että äiti pitäisi olla koko ajan kaverina, eikä itsekseen mitään tuo Tytär tee. Mutta jossain vaiheessa vain Barbien pukeminen menee minulla yli. Pueta itse nukkesi!

Nyt olemme keksineet Kaupunki-nimisen leikin. Minulla on kangaspussi, joka on Tyttären leikeissä käytössä. Rakennamme kankaiden avulla järven, rannan, vuoria ja pilviä. Sitten legoista Tytär tekee jos jonkinlaista viritelmää ja tungemme nukkeja ja eläimiä mukaan.

Miniatyyrileikeissä on kieltämättä jotain rauhoittavaa. Kun luo itse pienen maailman, saa siitä tehdä mielensä mukaisen.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Miniatyyrileikit

  1. Just samat on leikit meillakin, ja samat mini hepat kayossa. Minulle myos tuo leikkiminen tekee tiukka, askartelut ja sen sellaiset sujuu mutta leikkiminen ei, en tieda osasinko edes lapsena itse leikkia?

  2. Hienoa, että leikit. Kaikki äidit eivät leiki lapsensa kanssa. Joillekin on tärkeämpää olla perfekte Hausfrau, pestä ikkunoita, jahdata pölyhippuja, kiillottaa kenkiä tai istuttaa lapsensa TV:n eteen katsomaan, miten toiset lapset leikkivät. Kaikkein negatiivisimpia esimerkkejä äideistä en tässä viitsi mainita. Nehän tiedetään muutenkin.

    • Anna, se on kai vaan pakko ainoan lapsensa kanssa leikkiä, kun sisaruksia ei tähän huusholliin siunaannu. Mitenkähän ne monen lapsen äidit? Leikkivätköhän ne?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s