Arkinautinnot

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä yksinkertaisemmaksi nautinnot käy. Tai taitaa olla osaksi sitä, että tietää, mitä haluaa. Käsi hamuaa kylmäosastolla juuri tuon juuston punaviinin kaveriksi iltaselle, perjantaina hakeutuu ostamaan kukkapuskan pöydälle ilahduttamaan viikonloppua, automaattisesti suklaavarasto täydentyy pahan päivän varalle.

(Siitä tulikin mieleeni, että syksyn pimeät illat vaativat portviiniä ja eilen söin viimeisen Neuhausen suklaarasian. Heti molemmat ostoslistalle.)

Mutta arvostetuin arjen luksus minulla on kyllä pitkään nukkuminen. Tyttären sisäinen herätyskello on tuunattu siihen seitsemään ja harvoin annetaan äidin itsekseen nukkua, vaikkei olisikaan Kindergarten-päivä. Ja koska Kotirouva hoitaa arjen ja Mies rahat, en yleensä raaski Miehelle aamupuuhia delegoida.

Mutta joskus se tapahtuu. Terävä pukkaus kyynerpäällä Miehen kylkeen ja kyllä se halutessaan ymmärtää. Aamuhommat sujuvat ilman minuakin, vaikka joskus kulmakarvani hieman kohoaa, kun hakiessani Tytärtä Kindergartenista huomaan, mitkä vaatteet on neidille aamulla laitettu…

Mutta on siinä jotain ihanaa. Aamiainen yksin hiljaisessa asunnossa, vielä aamutakki päällä, bossa novan soidessa hiljaa taustalla.

Eikös?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s