Hello Kitty – juhlapelit

Mitäs lapsille järjestetään Hello Kitty -juhlissa. Teeman ympärille tuttuja pelejä ja muita aktiviteettejä, joita on helppo soveltaa eri ikäisille.

Hello Kitty_kehykset

Kopioin värityskirjoista ja netistä sopivan kokoisia piirustuksia, joita laitoin lapsille väritettäväksi. He saivat leikata ja liimata ne itse tekemiini kehyksiin. Kuvat olivat helppoja värittää, mutta leikkaamisessa oli haasteita tarpeeksi isommallekin lapselle.

Toinen aktiviteetti oli perinteinen sokkoleikki: Laita Hello Kittyn rusetti oikealla kohdalle. Vinkiksi kerrottakoon, että älä leikkaa kissan kuvaa ääriviivoja pitkin (kuten minä), sillä silloin isommat lapset osaavat tunnistaa korvan. Noita rusetteja leikkasin varmaan miljoona erilaisista jämäpapereista ja piirsin paksulla tussilla ääriviivat vahvemmaksi.

Ostin netistä naamareita, jotka printtasin itse ja vahvistin vielä kontaktimuovilla. Niistä tytöt tuntuivat tykkäävän kovasti. Valikoimassa oli muistaakseni 12 erilaista, joten jokainen kyllä löysi mieleisensä. Sitten vain kuminauhan mittaukseen ja sitomiseen ja naamari oli valmis.

Lopuksi otin lapsista kuvan, jossa he pitivät itse pinkihköstä kehyksestä kiinni. Lähetän nämä jälkikäteen sitten muistoksi lapsille.

Juhlissa oli tekemistä, sen myönnän. Mutta halusin luoda elämyksiä lapsille. Kumpi koristeluja ja vaivannäköä enemmän arvostaa – äidit vai lapset – on eri asia, mutta toivottavasti lapsilla oli kivaa. Minä sain askarrella ja näprätä tarpeeksi.

Ensi vuonna teemana on kuulemma Barbie tai Top Model.

6 ajatusta artikkelista “Hello Kitty – juhlapelit

  1. Erinomaisia ideoita, joista kaikille jäi hyvä mieli ja hauskat muistot. Sinun onnistui varmasti luoda elämyksiä kaikille lapsille. Kymmenen pistettä! Olen havainnut, että useiden juhlimisideat rajoittuvat Mac Donalds´in tarjoamaan ”event´iin”.

  2. Ohhoh – oletpa tosiaan nähnyt vaivaa. Ihan hengästyin tätä lukiessani, Kivoja ideoita olet keksinyt ja lapset ovat varmasti olleet innoissaan 🙂
    Tuo kehysjuttu pitää painaa mieleen, sen voisi toteuttaa jollain poikateemalla.

    • Mä en ole, Ciacy, kyllä yhtäään innoissani 5-vuotiaan Topmodel-innostuksesta, mutta vanhemman serkun imitointi on nyt huipussaan. Olis vaan vielä mun pikkutyttö.

  3. Paluuviite: Hello Kitty -löytö | Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s