Juhlien valmistelua

Tyttärellä oli 5-vuotisjuhlat. Pidimme kotona isot suomalais/saksalaispippalot ja väkeä ei-niin-suureen asuntoomme ahtautui noin 30 kpl.

Minä olen näpertäjä. Tyttärelläni oli vahva näkemys juhlateemasta. Pohjalaisuuteni näkyy siinä, että pidot ovat suureelliset. Tyttäreni pitää pinkistä ja vaaleanpunaisesta.  Summa summarum –  äitillä menee överiksi ja juhlien valmistelut alkavat jo kuukausi aikaisemmin. Lopputuloksena varsinainen Hello Kitty overload…

Juhlien valmistelu alkoi Hello Kitty -tavaran haalimisella. Kätevää, kun Mies reissaa ympäri maailmaa ja hänet saa narrattua ostamaan lastenjuhliin matkalaukkuun sopivaa pikkukamaa. Voin kertoa, että tämän vuoden goodie bageihin oli tullut teemaan sopivia juttuja USAsta ja Japanista. Olisin halunnut nähdä hänet miettimässä Japanissa, että kuinkahan monta Hello Kitty -purkkapussia pitää ostaa… Ja amerikkalaismyyjät olivat kuulemma olleet kovin mielissään, kun Mies oli marssinut lelukauppaan ja ilmoittanut myy-mulle -tyylillä kaipaavansa teemajuhliin tavaraa… Ei tainnut 100 dollaria riittää kassalla.

Netistä löysin Hello Kitty -ilmapalloja sun muuta. Sieltä löytyi myös ratkaisu kakkukoristeluihin, vaikka lopputulokseen en sitten niin tyytyväinen ollutkaan. Tuo kakun päälle laitettava syötävä levy ei näyttänyt niin hyvältä.

Lisäksi ostin etsy.com’istä Hello Kitty -naamioita ja synttärijuhliin digiprinttejä, joita tulostin itse kotona. Ne oli aika käteviä ja antoivat yhtenäisen näön juhlille.

Paikkansa löysivät myös Tyttären miljoona Hello Kitty -figuuria…

Lisää juhlista myös huomenna! (Sorry…)

 

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Juhlien valmistelua

  1. Näyttää siltä, että siellä kaikilla oli niin mukavaa, ja selvisit terveenä superkemuista. Satuin olemaan eräänä iltana sairaalan Notaufnahmessa, kun sinne ambulanssi toi paareilla erään äidin hermoromahduksen saaneena lepäämään. Oli kuulemma lapsen syntymäpäivä ja mies työmatkalla. Tämä varoitukseksi, että ei ensi vuonna kannata petrata, varsinkaan, jos mies ei ole kotona. Meillä ei suurempia sattunut kuin yksi oven väliin litistynyt varvas ja käynti sitten siellä sairaalan Ambulanzissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s