Turisteille armoa

Hieman halveksuen olen aina katsellut niitä turisteja omassa kaupungissani. Jenkit valkoisine lenkkareineen tunnistaa kilometrin päästä, kanadalaisilla on aina jossain oma lippunsa ommeltuna esillä ja italialaiset ovat vaan niin äänekkäitä. Ja kaikki turistit ovat vaan jotenkin niin homssuisen näköisiä.

Omaan nilkkaan jne.

Pikainen pako Suomenlomalla, yksin Tampereella. Mukana ne yhdet ainoat farkut ja jakkukin on jo liian kuuma. Miksen mä ottanut sitä hiuslakkaa mukaan? Nää ainoat kengät näyttää tosi talsitulta. Mä haluan sen toisen käsilaukun!

Täst edes annan anteeksi turisteille. Minä ymmärrän. I feel for you.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Turisteille armoa

  1. Minusta on kivaa joskus matkalla, jos vaikka sattuisin olemaan minkälaisen harakanpesän näköinen: minuahan ei täällä tunne kuitenkaan kukaan,ja saan ollakin halpaturistin näköinen. Yksi lysti mitä tuntemattomat minusta ajattelevat.Tutussa ympäristössä pitää olla huolitellumman näköinen. Tai juhlaan/ravintolaan/tähdelliseen hotelliin mennessä. Silloin saa huomaavaisemman kohtelun. Mutta sen ”muodomuutoksen” voi tehdä ex tempore missä tahansa, vaikka autossa kadun vieressä, huoltoaseman tms. WC:ssä jne. Das Leben ist eine Show und die Welt eine Bühne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s