Karva-tyrmistys

Iltasella kadulla tuli vastaan nainen, johon kiinnitin huomiota. Hän oli sellainen itseni ikäinen, erittäin fiksusti pukeutunut, tyylikäs. Mutta capri-housujen ja sandaalien välissä oli yllätys: ajamattomat sääret.

Minä vain niin hämmästyin. Nainen oli jotenkin niin tyylikkään ja ulkonäöstään huolta pitävän näköinen, että pitkät säärikarvat olivat mielessäni täysin poissuljettu vaihtoehto. Harvemmin niitä enää vastaan tulee.

Oikeastaan enemmän hämmästyin omaa reagointiani. Miksi sellaisesta pitäisi ylipäätään tyrmistyä? Jos nainen ei säärikarvojaan halua ajaa, se on hänen oma asiansa. Kuitenkin mitä ulkonäköön tulee, on nykyään niin harvoja asioita, jotka olisivat täysin tabuja. Lävistykset, tatuoinnit, hiustenväri, kampauksen muoto – kaikki käy. Miksi säärikarvat olisi mitenkään eri asia?

Hassua kuitenkin, miten näköjään naisten karvattomuuteen on oppinut.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Karva-tyrmistys

  1. Olet oikeassa. En ole ajatellut noita säärikarvoja lainkaan, koska minulla ei ole, enkä niitä muillakaan ole nähnyt. Olen siis minäkin näköjään oppinut näkemään vain karvattomia sääriä. Eli se on jonkinlainen normi olevinaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s