Tekstiiliurheilua

Kuntasali on taas aloitettu ja voi jessus, että paikat on kipeinä… Yritän taas tähdätä siihen 3-4 kertaan viikossa. Pysyisi varsinkin tuo selkä kunnossa. Tällaisella luonnostaan huonoryhtisellä se oireilee ensimmäiseksi, mikäli ei liiku.

Täytyy myöntää, että olen ollut vähän sellaisessa denial state tuon kuntoilemisen suhteen. Etten minä sitä oikeasti tee. Seuraava tunnustus voikin sitten ällöttää monia…

Olen kieltäytynyt uskomasta, että urheilen ihan oikeasti, joten en ole ostanut oikeastaan mitään urheiluvaatteita. Olen vuoden verran käynyt useamman kerran viikossa salilla samat vaatteet päällä. No herran jestas, tietysti olen ne joka kerta pessyt, mitä ihmettä luulit… Ihme ja kumma, vaatteet ovat pysyneet ihan hyvässä kunnossa, reikiä ja kulumisia ei ole näkynyt.

Tapanani ei kyllä muutoin ole samaa asua peräkkäisinä päivinä pitää, kerrottakoon se. Tapa varmaan tuli opittua Jenkeissä, jossa uudet vaatteet joka päivälle on must. Tämä kuntosali-asu on siis poikkeuksien poikkeus.

Nyt sitten kaupungilla kulkiessani tein myönnytyksen. Ostin peräti 2 urheilupaitaa. Kun kerran on hengittävään materiaaliin tottunut, ei kyllä enää tavalliseen t-paitaan palaa. Housuja en vielä uskaltanut ostaa, niitä on niin rasittava kokeilla päälle. Ehkä ensi vuonna…

Mutta mitähän ne kuntosalini mummot ajattelee. Että tuolla lailla kesken vuotta uusia retkuja alkaa esittelemään. Se oli niin turvallisen oloista, kun näytin aina samanlaiselta. Vähän niin kuin hikoileva huonekalu salin nurkassa.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Tekstiiliurheilua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s