Pullo-ylläri

Kun kävimme Italiassa, olimme autolla liikenteessä. Mieli teki ostaa kokonainen viinivarasto, oliiviöljyä litratolkulla ja Limoncelloa muutamakin pullo, mutta maltoimme mielemme. Tuli sinne peräkoppaan kuitenkin jotain.

Cella Lambrusco dell’ Emilia -nimisiä pulloja nappasimme kotoisasti italialaiselta huoltoasemalta korillisen. Vino Frizzante luki kyljessä ja ajattelimme, että siinäpä oiva kesäinen juoma. Sisältö oli kuitenkin yllätys.

Jotenkin olin olettanut, että valkoviiniin perustuvaa kuohuvaa pullosta ulos tulisi. Mutta ei, viini olikin punaista! Itse pullo oli sen verran tummaa lasia, ettei juoman väriä kunnolla ulkoa päin nähnyt.

Ei se mitään, varsin hauska viini, ihan suunmukaista, helppoa juotavaa. Kyllä ne kesäillat tämänkin lasin kanssa menevät mukavasti. Ja vielä 5 pulloa jäljellä!

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Pullo-ylläri

  1. Meilläkin kävi vastaavanlainen joitain vuosia sitten tuolla päin, tosin tarkoituksena oli ostaa ihan rehellistä punaviiniä. Mietimme ensin, että onko pullo pilaantunut, kunnes huomasimme tekstin ”frizzante”… Ei ollut oikein meidän makuumme, mutta hyvä jos teillä on käynyt parempi tuuri. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s