Väärin, Dolce & Gabbana!

Kiinnitän lehdissä mainoksiin huomiota. Se on minulle ikkunaostoksilla oloa ja toisaalta katson niitä ihan ammatin puolesta, koska olen aikoinani niitä erittäin epäammattimaisesti väsännyt. Yleensä reagoin naistenlehtien mainoksiin positiivisesti, ne kun on tehty niin kauniiksi.

Mutta yksi mainos minua ärsyttää suuresti.

Juu, ymmärrän, Dolce & Gabbana yrittää lastenvaatteita tässä myydä. Mutta eikö sitä olisi voitu vähän ajatella enemmän… Enemmin vaikka tehtäisiin kuvasta täysin poseerattu kuin että tavoiteltaisiin jotain muka-idylliä. Toi viedään vaan niin överiksi, että mun ärsytyskynnys ylittyi just.

Kaikki tietää, että…
– jos 2 tytöllä on jo juhlamekot päällä ja hiukset letitettynä, äiti on siinä vaiheessa ainakin sen aamutakin päällensä vetänyt
– kenellekään vaippaikäiselle ei valkoisia alusvaatteita osteta
– kellään ei ole mallivartaloa ja noin pieniä tissejä 6 lapsen jälkeen
– ja sitä paitsi: 6 lasta noin pienillä ikäeroilla?
– isi ei olisi noin rauhallinen 6 lapsen kanssa aamutuimaan. Ja sillä on tukkakin jo stailattu
– kukaan pikkupoika ei anna laittaa noin hempeää enkelipaitaa päälle vapaaehtoisesti
– vauvat kuolaa. Tässä kuvassa ei sitten minkäänlaista räkää/kuolaa näkyvissä
– äidit eivät 6 lapsen läsnäollessa katso isiä noin rakastavasti/himoitsevasti. Ennemminkin katse kuvastaa mitä sitä oikein tuli tehtyä!
– lapsiperheessä valkoisessa pitsipäiväpeitossa taatusti näkyy elämän jäljet

Sori. Tämä mainos ei vain toiminut minulle.

Mainokset

11 ajatusta artikkelista “Väärin, Dolce & Gabbana!

 1. Kaikesta muusta olen ihan samaa mieltä sun kanssasi paitsi siitä, että äiti olisi jo pukeissa… Mä saatan olla aika alkutekijöissäni aamulla kun yritän usein ensin hoitaa lapset vaatteisiin ja liikkeelle. Kerran jos toisenkin olen valmiiksi puetun tytön tukkaa letittänyt itse puolipukeissa. Mutta joo, noin yleensä ottaen ei kovin onnistunut mainos tosiaankaan. Mua ärsyttää jostain syystä kaikista eniten tuo isä!

  • Sun salaisuudet alkavat paljastua, Kata! Jos tulisin yllätysvierailulle, ajoittaisin sen kello kahdeksaan, niin voisin käräyttää sut melkein-nakupyllynä.

 2. Suomessa asuessani en olisi kuunapàivànà laittanut valkoista lasteni pààlle, mutta nykyààn kyllà, pienillekin. Ja ajatella ettà tarhalaisten tarhapuvut ovat valkoiset! Se on musta aika erikoista ja riskialtista, mutta hyvin on toiminut. Mainos nyt oli mielestàni tuollainen perus lavastettu juttu.

 3. Pitää paikkansa, että vauvat kuolaavat. Ne eivät kuitenkaan kuolaa koko aikaa.

  Kuuden lapsen perhe, jolla on rahaa pukea mukelot D&G:n vaatteisiin on perhe, jossa on rahaa maksaa äidin operaatiot. Äidin pienirintaisuus ja hoikkuus voi hyvinkin olla isän edellyttämä ja maksama seikka. Sellainen perhe tuskin asuu Suomessa ja heillä on erittäin todennäköisesti myös apulainen tai kaksi. Äiti voi siis hyvinkin olla unitamineissa ja mielessä jotakin ihan muuta kuin lapset, jotka ryntäsivät makuuhuoneeseen pari minuuttia sitten.

  Hölmö kuva silti. Liikaa lapsia ja ruskean sävyjä.

  • Mä luulen että suurinta osaa ärsyttää tuo mies tuossa kuvassa;) Tuosta pienestä kuvasta ei nyt niin hyvin näy mutta naisesta jää kyllä vähän räjähtänyt olo, ei taida raukalla olla aikaa syömiseen…

   • Musta on lähinnä positiivista, että kuvassa ylipäätään on mies. Tuntuu, että 90% lastenvaatemainoksista jättää isän kokonaan ulkopuolelle.

   • Siis moniahan mies tälläisessä kuvassa ärsyttää sillä suurimmassa osassa perheitä mies lähtee töihin siinä vaiheessa kun lapset heräävät. Jos kaikenlaisia mielipidekirjoituksia on uskominen niin tämä kuva on utopistinen juuri siksi että siitä löytyy mies;)

 4. Juu, itse ne pitàà pestà ja yllàttàvàn puhtaina pysyvàt….mutta tààllàhàn nuo lapset leikkivàt kovin vàhàn verrattuna suomen tarhoihin, harmi kyllà…mielummin laittaisin resuvaatteet ja leikkimààn kuin valkoisen grembiulen ja sitten ovat lapset varovaisesti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s