Salille, mars

Mies kävi taas Jenkeissä työpaikallaan. Katsokaas, mitä sain tuliaisiksi. M&M-karkkeja ja laihdutuslehteä sulassa sovussa 😉

Pari kiloa tuli 5 päivän Italian matkalla lisää, mutta muuten paino on tipahtanut tämän lääkärin määräämän urheilukiellon aikana 4 kiloa. Italian kilotkin ovat jo menneet. Nyt kun todettiin, ettei virus ole sydämeen vaikuttanut, saisi taas salille mennä.

Kehtaankohan? Muistavatko ne mummot minut vielä? Jos ne ajattelevat, että laiskuuttani olen parin kuukauden tauon pitänyt? Sylkäisevät päälle ja haukkuvat huonoksi ihmiseksi?

Polveni on oireillut kyllä sen verran, että katsotaan, saanko juostua ollenkaan. Mille instanssille polvea mennään valittamaan? Tavalliselle lääkärille, ortopedille vai fysioterapeutille??

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Salille, mars

  1. Nuo kaikki kolme tahoa läpi juosseena sanoisin, että älä ainakaan tavalliselle lääkärille. Muuten riippuu siitä, mitä haluat tai luulet siinä olevan vikana. Jos luulet, että siinä on jotain pahemmin vikana ja saattaa tarvita leikkausta, niin ortopedi, mutta jos tuntuu, että tarvitset vain erikoisharjoitteita, niin fysioterapeutti. Jos ei tietoa kumpi, niin ortopedi varmaan lähettää sitten eteenpäin fysioterapeutille. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s