Peepee

Olin jo jonkin aikaa pohdiskellut tuota suuresti mainostettua BB-voidetta (Blemish Balm). Kosteuttaa, suojaa, peittää, hoitaa… Kumma kun ei maskarakin ilmesty itsestään tätä voidetta nassuun lätkäistessä. Kovat ovat olleet markkinointibudjetit tämän voiteen osalta kaikilla merkeillä, mutta miten voide todellisuudessa toimii?

Minulla on erittäin rasvainen iho. Nenä ja otsa kiiltävät 2 minuuttia sen jälkeen, kun olen puuterin päälle lätkäissyt. Lisäksi ihoni on kaukana täydellisestä, isot ihohuokoset ja epämääräisiä pysyviä punaisia pilkkuja, joten ilman meikkivoidetta ei ole ulos menemistä.

Ostin uteliaisuuttani Garnierin Miracle Skin Perfector – All-in-One BB Cream matta-effektillä, noin 10 €. Halvin minkä löysin, en halunnut investoida enempää, kun en tehosta tiedä.

Vau. Toimii. Iho on kuin meikkivoiteen jäljiltä, oikeastaan parempikin. Johtunee siitä, että meikkivoidetta levitän vain keskelle, mutta BB:llä voitelin koko kasvot. Matta-efekti kesti kohtuudella. Kyllä se nenä alkoi muutaman tunnin jälkeen kiiltämään, mutta otsa ei. Omituista. Koetinkivi voiteelle tulee huomenna, kun sen päälle pitää levittää vielä aurinkorasvaa. Mitäs sitten? Tänne tuli 30 asteen helteet ja haluan kalvakoille kasvoilleni enemmän kuin tuon voiteessa olevan 20 suojakertoimen.

Olen siis tyytyväinen 10 euron investointiini. Onko teillä muilla kokemuksia?

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Peepee

  1. Meille asti ei ole tuo ihmevoide löytänyt mutta täytyy muistaa ostaa sitä muilta mailta ja kokeilla. Kuulostaa hyvältä!

  2. Mulla on toi sama, paitsi ilman tota mattaefektiä. Tulisi tarpeeseen toi efekti kyllä mullekin, mutta ei ollut sellaista täällä silloin, kun keväämmällä tuon ostin ;). Mun mielestä tämä ei kauheasti eroa sävyttävistä kosteusvoiteista, joita käytin aiemmin kesäisin. Tai no, ehkä on hivenen enemmän peittävä, meikkivoiteisempi. Olen ollut tähän ihan tyytyväinen ja käytän nykyään melkein pelkästään tätä. Itselleni tärkeä valintakriteeri oli tämän aurinkosuoja (spf 15), jota monissakaan meikkivoiteissa sen sijaan ei ole. Tosin jos aion oleskelle ulkona pidempään, niin sitten laitan lisäksi aurinkovoiteen, yleensä sekoittamalla jotain korkean suojakertoimen (vähintään 30) kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta tähän aineeseen.

  3. Paluuviite: M’olen halpis « finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s