Harakkakynnet

Pari päivää sitten haikailin kesäsormuksen perään, koska normaalit sormukset eivät kesäturvotuksen takia mahdu nakkeihin. Käväisin kaupungilla ja tässä tulos.

Sormuksilla oli kaksi kriteeriä: kesäisiä vaaleita värejä ja pohja hopeanvärinen, että rimmaa kellon kanssa. Ja iso ja vaikka ei-niin-aidon näköinen sai olla. Ylläolevan keskiosa on helmenvalkoinen ja allaolevan sormuksen sellainen vanha roosa. Hiukka huonosti värittyy nuo kuvat tässä näköjään.

Vaikka isohkoja nuo molemat ovat normaaleihin sormuksiini verrattuna, ne ovat kuitenkin melko neutraalin näköisiä. Sellaisia… minun näköisiäni.

Ja hei, tsekatkaapa kotirouvan uudet kynnet! Ranskalaisten kynsieni kärjet vaihtuivat valkoisesta kimalteleviin. Itseasiassa tykkää tosi paljon, koska vaikutelma ei ole über-blingbling, vaan melko huomaamaton. Nimettömiin tuli taas liila kukkakuvio, mutta sen taidan jättää ensi kerralla pois, mikäli otan kärjet ei-valkoisella värillä. Liika on liikaa.

Ai niin, Miehelle vielä tiedoksi, että kesäsormukseni maksoivat kokonaiset 5 euroa kappale. Ihan vaan, jos huokailet tätä lukiessa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s