Parveke toipuu

Suomessa viikko ja eiköhän ne parvekekukat päässeet melko huonoon kuntoon. Olen nyt yrittänyt niistä huolehtia ja jotkut toipuivatkin uuteen kukoistukseen muutamia keltaisia lehtiä lukuunottamatta.

Toiset eivät tunnu virkistyvän. Niinkuin tuo alla oleva Butterfly lavender. En tiedä oikein, pitäisikö se heittää roskikseen vai ei.

Jälkeen vesitauon

En ole mikään viherpeukalo. Sisälläkin on vain yksi joku Ikeasta hankittu viherkasvi. Mutta näistä parvekejutuista kyllä tykkään, jos ne eivät vaadi kuin päivittäistä kastelua. Mitä sitten teen, jos joskus muutamme omakotitaloon, jossa on puutarha?

Butterfly Lavender ennen lomaa

Ihaillen kyllä seuraan telkkarista ohjelmia, jossa on luotu ihana puutarha. Minulla itsellä vain ei ole oikein silmää tai taitoja luoda paratiisia. Vaatinee puutarhurin palkkaamisen.

 

 

2 ajatusta artikkelista “Parveke toipuu

  1. Laventeli menestyy paremmin puutarhassa. Ei näytä vielä kuolleelta, mutta kukat ovat kuihtuneet. Saattaa olla, että se kukkiikin vain kerran kesässä. Vielä ehdit ostamaan vanhan tutun pelargonian tai petunian. Ne kukkivat koko kesän, tarvitsevat vain vettä ja lannoittetta ja aurinkoa, helppohoitoisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s